reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

HELP :(
Telepie mnie, ślinę ledwo przełykam, migdały jak mandarynki a nos powoli zaczyna wyglądać jak czerwony kulfon. Kurczę :(
Jeszcze moje dziecko tez do pieca dziś dorzuca, No jak nie ona. Męża nie ma w domu całymi dniami i jeszcze skurczybyki przywieźli mi tą zmywarkę obita. Kazałam im zabrać z powrotem. Normalnie róg cały wgnieciony jakby im z auta wyleciała i jełopy wnoszą taka uszkodzoną pewnie licząc, że trafią na jelenia. I teraz do czwartku znowu na zmywaku.

reklama
Mi lekarz powiedział ze później już nie ma sensu brać samego kwasu
Ja już odstawiłam sam kwas na konto witamin, które go zawierają. Powiedziałam lekarce, przepytała mnie o skład witamin i przytaknęła, że ok.
Teraz wróciłam do samego kwasu bo po witaminach mam większe mdłości. Rano zażywam folik a do obiadu jedną (zamiast dwóch) tabletek witamin. Zamierzam wrócić do dwóch tabletek i odstawić sam kwas foliowy.

A co do tego czy może zaszkodzić to wątpię, bo praktycznie wszystkie preparaty dla ciężarnych mają w składzie kwas foliowy, a te bierze się do końca.

HELP :(
Telepie mnie, ślinę ledwo przełykam, migdały jak mandarynki a nos powoli zaczyna wyglądać jak czerwony kulfon. Kurczę :(
Jeszcze moje dziecko tez do pieca dziś dorzuca, No jak nie ona. Męża nie ma w domu całymi dniami i jeszcze skurczybyki przywieźli mi tą zmywarkę obita. Kazałam im zabrać z powrotem. Normalnie róg cały wgnieciony jakby im z auta wyleciała i jełopy wnoszą taka uszkodzoną pewnie licząc, że trafią na jelenia. I teraz do czwartku znowu na zmywaku.
Gdzieś czytałam fajny przepis na mleko z kurkuma i czosnkiem . Pomoc stawia na nogi
Dobrze zrobiłaś z ta zmywarka!

Wpisalam sobie tc z usg w aplikacje[emoji1787]. Tam to w ogole 8.07 wychodzi. Trudno mam nadzieje zd o sierpień nie zahacze[emoji2356]

reklama
Do góry