reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej kochane, ale żeście naprodukowały - normalnie nie nadrobie. Ja zamarzam, leżę owinięta kocem i dygocze z zimna, któraś tak ma?

No i jutro w końcu pierwsze usg.. ❤

Hej ja po badaniu. Serduszko bije pięknie.
Z om 8tc ale usg 6. To przez policystyczne jajkini wiec spoko, tak bylo tez przy Stasiu.
Imie mąż każe wybierac ale mnie nic nie przekonuje jeszcze. Choć jak uslyszalam serducho to może łatwiej mi będzie sie zdecydować 😉
Gratulacje :) najważniejsze, że wszystko jest na dobrej drodze.

Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ja swoją starsza urodziłam 5 lipca :)
Moze będzie terminowy i wyjdzie w tym samym dniu[emoji4]
Ja. Ma. termin na 5 lipca a u mnie jest 7+3
[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
A po tym gratuluję
Tak mam wpisane w karte ciazy. Tez nie ogarniam[emoji23]. Tym bardziej ze aplikacja liczyla 8t0d i na 30 czerwca. Ale to samo mialam z synem. Termin z om na 17 kwietnia, potem z usg na 1 maja, kolejny z usg na 26 kwietnia ten termin zostal jako oficjalnych, a urodzil sie 6 maja.

reklama
Mi raz ciepło raz zimno :) ale kupiłam sobie przekozak i koc ❤️
Na która masz ?? Będę czekać na wieści
A gorączkę mierzycie? U mnie ciągle stan podgorączkowy więc i dreszcze przychodzą od czasu do czasu.

Do góry