reklama
locala
Fanka BB :)
Ja w przyszłości zrobię tylko 2 bety, przed i po 48h, co ma być to będzie a nerwów na prawdę szkoda.
Ja planuje za dwa tygodnie pójść do lekarza i bije się z myślami czy betę robić szybciej czy nie........
PatkaPatka
Hej kochane, ale żeście naprodukowały - normalnie nie nadrobie. Ja zamarzam, leżę owinięta kocem i dygocze z zimna, któraś tak ma?
No i jutro w końcu pierwsze usg.. ❤
montek.87
Ja sie zastanawiam czy aby na czwartkowa wizyte jeszcze nie zrobic jednej bety. Ale czy warto?Ja w przyszłości zrobię tylko 2 bety, przed i po 48h, co ma być to będzie a nerwów na prawdę szkoda.
Gratulacje najważniejsze, że wszystko jest na dobrej drodze.Hej ja po badaniu. Serduszko bije pięknie.
Z om 8tc ale usg 6. To przez policystyczne jajkini wiec spoko, tak bylo tez przy Stasiu.
Imie mąż każe wybierac ale mnie nic nie przekonuje jeszcze. Choć jak uslyszalam serducho to może łatwiej mi będzie sie zdecydować
Super! Gratulacje. No ciekawe czy termin się potwierdzi, bo to lubi się zmienić w czasieJestem po usg. Serduszko bije[emoji16] to 6t6d. No i usg pokazalo termin porodu na 5 lipiec[emoji16]. Czyli dobrze czulam ze bedzie korekta.
Gusia 2106
Ja tak mam Kołderka jak tylko wylazlam z pod prysznica cieplutki szlafroczek skarpety z froty i się grzejeHej kochane, ale żeście naprodukowały - normalnie nie nadrobie. Ja zamarzam, leżę owinięta kocem i dygocze z zimna, któraś tak ma?
umi2
Moze będzie terminowy i wyjdzie w tym samym dniu[emoji4]Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ja swoją starsza urodziłam 5 lipca
Tak mam wpisane w karte ciazy. Tez nie ogarniam[emoji23]. Tym bardziej ze aplikacja liczyla 8t0d i na 30 czerwca. Ale to samo mialam z synem. Termin z om na 17 kwietnia, potem z usg na 1 maja, kolejny z usg na 26 kwietnia ten termin zostal jako oficjalnych, a urodzil sie 6 maja.Ja. Ma. termin na 5 lipca a u mnie jest 7+3
[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
A po tym gratuluję
Paulina.zen
Mi raz ciepło raz zimno ale kupiłam sobie przekozak i kocHej kochane, ale żeście naprodukowały - normalnie nie nadrobie. Ja zamarzam, leżę owinięta kocem i dygocze z zimna, któraś tak ma?
Na która masz ?? Będę czekać na wieści
reklama
A gorączkę mierzycie? U mnie ciągle stan podgorączkowy więc i dreszcze przychodzą od czasu do czasu.Mi raz ciepło raz zimno ale kupiłam sobie przekozak i koc
Na która masz ?? Będę czekać na wieści