reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć :) OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca :) pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 :) także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko:) Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? :D to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy
Witamy i gratuluję :-) piłam słaba kawę, ale i tak mnie odrzuciło, hybryde robie i mam zamiar ściągnąć dopiero przed końcem ;)

reklama
Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.
Trzymaj sie, najlepiej do lekarza idź.
Pozdrawiam ciepło

Zabajona nie życzę Ci kolejnego dzidziusia, bo pisałaś że. już. masz. ciężka syt w domu. Życzę Ci jedynie dużo zdrowia i siły by stawiać czoło wyzwaniom dnia codziennego.

Dziewczynom które dziś widziały dzidziaczki gratuluję! bardzo się cieszę :)

Witam nowe zaciążone ;)

Życzę wszystkim nudnych, książkowych ciąż 🙏

PS. jeśli jest tu jakaś cichociemna, nie zalogowana z Lublina lub okolic to zapraszam serdecznie :D

Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.
Kochana tak strasznie mi przykro :( tule Cię mocno!
Trzymaj się ciepło i do zobaczenia na innym forum.. ❤

Gdybyś chciała kiedykolwiek pogadać - wiesz gdzie mnie szukać..

Ostatnia edycja:
Bardzo mi przykro :( Ale może jest jeszcze nadzieja, może da się zatrzymać krwawienie? Trzymam kciuki za Ciebie, bądź silna :*

Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć :) OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca :) pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 :) także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko:) Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? :D to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy
Witam, gratuluję 😀

Paznokcie można robić pod warunkiem, że robisz w pewnym miejscu, gdzie wszystko jest dokładnie sterylizowane. Na sam poród większość szpitali każe zdjąć, ponieważ po płytce paznokcia można rozpoznać pewne rzeczy związane ze stanem zdrowia. Co do kawy - ja pije 2 dziennie, rozpuszczalne z mlekiem, w poprzedniej ciąży też piłam :)

Gratulacje! :)

Kochana Kobito! Ty nasza podporo!! Trzymaj sie, badz silna! Mocno sciskam

reklama
Ja mam delikatne plamienia bardzo delikatne ale biore duphaston w środę IDE do lekarza to moze przepisze mi większą dawke, a Tobie radze isc wcześniej do lekarza
Hej[emoji3]
Ja problemów z wczesnymi pobudkami akurat nie mam.
Od wczoraj jestem na L4, bo młody chory. Mnie też gardło pobolewa i mam katar. W pracy się nie ucieszyli z mojego zwolnienia. A jeszcze nie wiedzą o ciąży... Pracuje w handlu i 4 kwartał to zawsze gorący okres. Przyznam, że trochę boję się im powiedzieć i nawet nie wiem kiedy to zrobić. Wie tylko moja przyjaciółka z pracy. Musiałam się komukolwiek przyznać bo dźwiganie ciężkich przedmiotów to u nas codzienność.
We wtorek idę do gina, nie spodziewam się niczego poza pęcherzykiem, bo to będzie dopiero 5+2. Ale liczę że da mi skierowanie na badania i umówi kolejną wizytę końcem miesiąca.

Do góry