reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć :) OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca :) pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 :) także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko:) Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? :D to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy
Witamy i gratuluję :-) piłam słaba kawę, ale i tak mnie odrzuciło, hybryde robie i mam zamiar ściągnąć dopiero przed końcem ;)

reklama
Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.
Trzymaj sie, najlepiej do lekarza idź.
Pozdrawiam ciepło

Zabajona nie życzę Ci kolejnego dzidziusia, bo pisałaś że. już. masz. ciężka syt w domu. Życzę Ci jedynie dużo zdrowia i siły by stawiać czoło wyzwaniom dnia codziennego.

Dziewczynom które dziś widziały dzidziaczki gratuluję! bardzo się cieszę :)

Witam nowe zaciążone ;)

Życzę wszystkim nudnych, książkowych ciąż 🙏

PS. jeśli jest tu jakaś cichociemna, nie zalogowana z Lublina lub okolic to zapraszam serdecznie :D

Hej kobietki ja tylko na szybko sie pozegnac z wami. Tak jak przeczuwalam nie donosze tej ciazy, od rana zaczal pobolewac mnie brzuch i krzyz okresowo a teraz rozpoczelo sie krwawienie. Mam nadzieje ze samo sie wszystko oczysci i nie bede potrzebowala kolejnego zabiegu. Spokojnych ciaz wam zycze.
Kochana tak strasznie mi przykro :( tule Cię mocno!
Trzymaj się ciepło i do zobaczenia na innym forum.. ❤

Gdybyś chciała kiedykolwiek pogadać - wiesz gdzie mnie szukać..

Ostatnia edycja:
Bardzo mi przykro :( Ale może jest jeszcze nadzieja, może da się zatrzymać krwawienie? Trzymam kciuki za Ciebie, bądź silna :*

Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć :) OM 17.10, według OM termin na końcówkę lipca :) pierwszy test zrobiłam w sobotę i ukazały się dwie kreski w ekspresowym tempie! Poleciałam na betę, wyniosła 269, dzisiaj powtórzyłam i wyniosła 833 :) także nieśmiało do Was dołączam! Po 9 msc starań w końcu nam się udało! To będzie nasze wyczekane pierwsze dziecko:) Jutro mam dzwonić do swojego lekarza i umówić się na wizytę..a powiedzcie mi dziewczyny, pijecie kawę, wiecie taką słabszą z mlekiem, można? a i jak z hybrydą na paznokciach? :D to w sumie pierwsze pytania, które nasuwają mi się do głowy
Witam, gratuluję 😀

Paznokcie można robić pod warunkiem, że robisz w pewnym miejscu, gdzie wszystko jest dokładnie sterylizowane. Na sam poród większość szpitali każe zdjąć, ponieważ po płytce paznokcia można rozpoznać pewne rzeczy związane ze stanem zdrowia. Co do kawy - ja pije 2 dziennie, rozpuszczalne z mlekiem, w poprzedniej ciąży też piłam :)

Gratulacje! :)

Kochana Kobito! Ty nasza podporo!! Trzymaj sie, badz silna! Mocno sciskam

reklama
Ja mam delikatne plamienia bardzo delikatne ale biore duphaston w środę IDE do lekarza to moze przepisze mi większą dawke, a Tobie radze isc wcześniej do lekarza
Hej[emoji3]
Ja problemów z wczesnymi pobudkami akurat nie mam.
Od wczoraj jestem na L4, bo młody chory. Mnie też gardło pobolewa i mam katar. W pracy się nie ucieszyli z mojego zwolnienia. A jeszcze nie wiedzą o ciąży... Pracuje w handlu i 4 kwartał to zawsze gorący okres. Przyznam, że trochę boję się im powiedzieć i nawet nie wiem kiedy to zrobić. Wie tylko moja przyjaciółka z pracy. Musiałam się komukolwiek przyznać bo dźwiganie ciężkich przedmiotów to u nas codzienność.
We wtorek idę do gina, nie spodziewam się niczego poza pęcherzykiem, bo to będzie dopiero 5+2. Ale liczę że da mi skierowanie na badania i umówi kolejną wizytę końcem miesiąca.

Do góry