reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja dziś kolejną noc przespałam, bez wybudzeń w nocy. Ale ciągle mnie męczą złe sny. Dziś była ogromna kłótnia rodzinna - ze wszystkimi o wszystko, obudziłam się więc cała naładowana negatywnymi emocjami. Jak nie horrory to coś takiego XD

reklama
Też tak zrobię, nie powtarzam bety póki co i czekam cierpliwie.

Ja mam dziś w pracy od rana nerwice, staram się nie denerwować ale wszyscy dookoła mnie wkurzają [emoji850]
Na początek dobrze, że pęcherzyk jest we właściwym miejscu. Myślę, że warto posłuchać lekarza i na razie odpuścić badania krwi. Może kolejne badanie pozwoli coś więcej powiedzieć.

Dzięki dziewczyny :)
Termin z usg na 13 lipca mi wychodzi.

Paulina tak dostałam zestaw badan do zrobienia. Teraz jestem w pracy a zalecenia w aucie zostawiłam wiec nawet nie pamietam dokładnie ale na bank glukoza, tsh, HIV, przeciwciała, toksoplazmoza, różyczka itp.
Grupę krwi powiedziała ze mogę mieć
Ta z czerwca.

Aha ale powiedziała mi są mam jakieś obluszczenia na macicy - ze jakby jeszcze się nie zaczęła rozciągać czy coś takiego i w związku z tym mogę mieć plamienia ale kam się nimi nie przejmować chyba ze nastąpi silny ból podbrzusza i żywa krew. Powiedziała ze jak nie ma tych objawów to plamienie jest fizjologicznie normalne.

Kazała tez brać obowiązkowo jod i witamine D.
I uwaga tutaj któraś z Was pracuje w przedszkolu - powiedziała ze mam unikać jak ognia. Ze największe, najgorsze i najgroźniejsze skupisko wirusów i bakterii zagrażających płodowi. Także koleżanko może powinnaś iść na L4...

Ja miałam isc na tą bete i nawet pojechałam ale było tyle ludzi w laboratorium a na dole mąż w aucie czekał z synkiem, że zrezygnowałam.. No nic, wszystkiego dowiem się w środę.

Aha ale powiedziała mi są mam jakieś obluszczenia na macicy - ze jakby jeszcze się nie zaczęła rozciągać czy coś takiego i w związku z tym mogę mieć plamienia ale kam się nimi nie przejmować chyba ze nastąpi silny ból podbrzusza i żywa krew. Powiedziała ze jak nie ma tych objawów to plamienie jest fizjologicznie normalne.

I uwaga tutaj któraś z Was pracuje w przedszkolu - powiedziała ze mam unikać jak ognia. Ze największe, najgorsze i najgroźniejsze skupisko wirusów i bakterii zagrażających płodowi. Także koleżanko może powinnaś iść na L4...

Kurde aż ciekawa jestem co ja usłyszę ☺️
Zaraz się zbieramy i lecimy . Młoda pędzi ze mną na wizytę

Ja pracuje w Szkole Podst.(awansowalam z przedzszkola) ale i tam rowniez jest siedlisko wirusow i innych rzeczy. Dlatego poprosilam o zwolnienie na 2tyg.
Dziewczyny ja juz w domu!! Aaaaaallllleeeee ulga!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry