reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzieki dziewczyny. Lekarz mowi ze bardzo prawdopodobne ze do owu doszlo pozniej niz pokazuje kalendarzyk i stad moja ciaza jest mlodsza. Ale to jeszcze pokaze kolejne usg. Kamien z serca [emoji846]

reklama
Od OM 5+2 ale lekarz mowil ze owu mi sie przesunela i stad moja kropka jest takiej wielkosci... Ja sie nie znam. Ale skoro lekarz tak twierdzi to cos w tym musi byc. Najwazniejsze ze rosnie j jest w macicy (tego sie obawialam najbardziej)
No właśnie u mnie wychodzi na to, że aż 6 dni się przesunęła. Pęcherzyk w 4tyg+6 miał 9,11 mm. Szczerze Ci powiem, że też się bałam czy wszystko ładnie się umiejscowiło. To teraz czekamy na serduszko. Kiedy masz wizytę?

Do góry