Super[emoji16] teraz się oszczędzaj, niech fasola rośnie.Dziewczyny 5mm pecherzyk w macicy. Beta w porzadku. Brak krwawienia. IDE DO DOMU!!
Dostaje 2 tyg zwolnienia podczas ktorego mam brac jeszcze przez tydzien leki. Dodatkowo za 10 dni kontrolna wizyta u gin oraz usg.
reklama
Kasiaparasia
Fanka BB :)
Jestem po wizycie
Mója fasola ma 33mm - wyglada na młodsza o 4 dni niż z om. Serduszko pracuje jak należy. Jestem mega szczęśliwa
Mója fasola ma 33mm - wyglada na młodsza o 4 dni niż z om. Serduszko pracuje jak należy. Jestem mega szczęśliwa
montek.87
Gratuluje!! Same dobre wiadomosci dzis. Heh moja Kropka jest mniejsza o 27mm, jak to zabawnie brzmi [emoji16]Jestem po wizycie
Paulina.zen
rewelacjaJestem po wizycie
Przepisał Ci jakieś badania ?
Karusia18192
Kochana który tydzień Ci wychodzi?Dziewczyny 5mm pecherzyk w macicy. Beta w porzadku. Brak krwawienia. IDE DO DOMU!!
Dostaje 2 tyg zwolnienia podczas ktorego mam brac jeszcze przez tydzien leki. Dodatkowo za 10 dni kontrolna wizyta u gin oraz usg.
montek.87
Od OM 5+2 ale lekarz mowil ze owu mi sie przesunela i stad moja kropka jest takiej wielkosci... Ja sie nie znam. Ale skoro lekarz tak twierdzi to cos w tym musi byc. Najwazniejsze ze rosnie j jest w macicy (tego sie obawialam najbardziej)Kochana który tydzień Ci wychodzi?
reklama
Karusia18192
No właśnie u mnie wychodzi na to, że aż 6 dni się przesunęła. Pęcherzyk w 4tyg+6 miał 9,11 mm. Szczerze Ci powiem, że też się bałam czy wszystko ładnie się umiejscowiło. To teraz czekamy na serduszko. Kiedy masz wizytę?Od OM 5+2 ale lekarz mowil ze owu mi sie przesunela i stad moja kropka jest takiej wielkosci... Ja sie nie znam. Ale skoro lekarz tak twierdzi to cos w tym musi byc. Najwazniejsze ze rosnie j jest w macicy (tego sie obawialam najbardziej)