Ja mam 30 lat, mój mąż 35. Razem jesteśmy od 10 lat. Powiem Wam że z moich obserwacji wynika, że faceci z wiekiem wcale nie mądrzeją ani nie dorastają. Mój chłop czasem ma zachowania jakby miał 15 lat dalej. I dziś jest jakiś dzień na kłótnie z facetem, bo ja tylko czekam aż mój wróci i mam ochotę go zamordować. A jak mi jeszcze raz napisze, że przecież zaraz będę (miał wrócić ponad 2 chodź temu) to chyba będzie dziś spał na wycieraczce [emoji48]
reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
kasiunia2124
Pomidor na to I pycha
Paulina.zen
A u nas to kosmos bo ja mam 32 a mój A 24 Ale dogadujemy się idealnie wiec wiek nie ma żadnego znaczenia
Ja już wykapane ogarnięta na jutrzejsza wizytę.
Uciekam spać dobranoc
Uciekam spać dobranoc
PatkaPatka
Dobranoc, powodzenia i czekamy jutro na wieści! <3A u nas to kosmos bo ja mam 32 a mój A 24 Ale dogadujemy się idealnie wiec wiek nie ma żadnego znaczenia
Uciekam spać dobranoc ❤
PatkaPatka
jutro będzie duża i będziesz miała znowu miejsce na pyszne jedzonka!tak się najadlam, że niczym wąż, do jutra będę leżeć i trawic
Zobacz załącznik 1046711
Kasiaparasia
Suri No i musiałam sobie zrobić kanapki z pasztetem i kiszonym , ale były pyszneee co to za skurcze masz? Ja dziś cały dzień jakieś wzdęcia i gazy, mam nadzieje ze do rana przejdą bo nie chce sobie wstydu na fotelu narobić
Dobrej nocy wszystkim Mamciom, kładę się spać ale czy zasne to się okaże
Dobrej nocy wszystkim Mamciom, kładę się spać ale czy zasne to się okaże
reklama
Suri373
ja myślę że gin nie takie rzeczy widział i ciężko zrobić na nim wrażenie
Tak sobie powtarzałam przy okazji I porodu. Wspominałam, że rodziłam w szpitalu klinicznym a w moich badaniach uczestniczyła grupa studentów z Norwegii? no uroczo było. Gin im zadawał po angielsku pytania o to co widać na usg a ja im cichaczem po angielsku podpowiadalam. Tak się śmiałam że obraz na usg skakał
Tak sobie powtarzałam przy okazji I porodu. Wspominałam, że rodziłam w szpitalu klinicznym a w moich badaniach uczestniczyła grupa studentów z Norwegii? no uroczo było. Gin im zadawał po angielsku pytania o to co widać na usg a ja im cichaczem po angielsku podpowiadalam. Tak się śmiałam że obraz na usg skakał