reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja mam 30 lat, mój mąż 35. Razem jesteśmy od 10 lat. Powiem Wam że z moich obserwacji wynika, że faceci z wiekiem wcale nie mądrzeją ani nie dorastają. Mój chłop czasem ma zachowania jakby miał 15 lat dalej. I dziś jest jakiś dzień na kłótnie z facetem, bo ja tylko czekam aż mój wróci i mam ochotę go zamordować. A jak mi jeszcze raz napisze, że przecież zaraz będę (miał wrócić ponad 2 chodź temu) to chyba będzie dziś spał na wycieraczce [emoji48]

reklama
A u nas to kosmos bo ja mam 32 a mój A 24 🤷🏻‍♂️ Ale dogadujemy się idealnie wiec wiek nie ma żadnego znaczenia

Ja już wykapane ogarnięta na jutrzejsza wizytę.
Uciekam spać dobranoc ❤️

tak się najadlam, że niczym wąż, do jutra będę leżeć i trawic
11536095-855686124501832-1485600515438713562-n.jpg

Suri No i musiałam sobie zrobić kanapki z pasztetem i kiszonym , ale były pyszneee :) co to za skurcze masz? Ja dziś cały dzień jakieś wzdęcia i gazy, mam nadzieje ze do rana przejdą bo nie chce sobie wstydu na fotelu narobić ;)

Dobrej nocy wszystkim Mamciom, kładę się spać ale czy zasne to się okaże :)

nie wiem czy to nie dalsze konsekwencje gorącej kąpieli więc leżę i znoszę w ciszy i skupieniu. Na szczęście ustępuje. Duże znaczenie ma też pewnie to że nazarlam się jak wspomniana wyżej anakonda ;)
To nic, przejdzie.

reklama
ja myślę że gin nie takie rzeczy widział i ciężko zrobić na nim wrażenie ;)
Tak sobie powtarzałam przy okazji I porodu. Wspominałam, że rodziłam w szpitalu klinicznym a w moich badaniach uczestniczyła grupa studentów z Norwegii? no uroczo było. Gin im zadawał po angielsku pytania o to co widać na usg a ja im cichaczem po angielsku podpowiadalam. Tak się śmiałam że obraz na usg skakał 😂😂😂😂

Do góry