reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
przyznam wam się szczerze, że nie zdążyłam zrobić zdjęć moim kanapkom 🙈
To z grafik Google ;) ale tak wyglądały, daje słowo, i duża szklanica herbaty 😍

Nie miałam jak się wcześniej odezwać ale wszystko nadrobiłam 😅 gratulacje dla nowych mamusiek 😘 widzę rozwinął się temat wieku, ja mam 20lat a mój ma 22, wiec jeszcze młodzi 😜 ale jesteśmy już razem 5 lat aż szok, że tak wcześnie zaczęliśmy 🙈

Suri tez jestem tego zdania chociaż dzidzie planowaliśmy za dwa lata dopiero ale jak widać takich rzeczy nie idzie zaplanować 🙈 chociaż oboje jesteśmy bardzo rodzinni i dzieciolubni, przy każdym dziecku w rodzinie pomagamy wiec trochę wprawy jest

Kobitki ja już uciekam spać
Jutro muszę wstać raniutko i do pracy .
Mój kochany stwierdził że jutro poszuka forum tatusiowie 2020 😂 i też bedzie pisał hah :D Spokojnej nocki babki ! Do usłyszenia :*
Mój to samo mówił i w tamtej w ciąży i w tej i jakoś do dziś nie znalazł także chyba musi założyć swoje forum, jak to zrobi to Ci podlinkuje dla męża haha. Spokojnej nocki, dobranoc ;*

To ja też się pochwale, ja mam 23 a mój mąż 27.. jak to mówią mężczyźni rozwijają się tylko do 7 roku życia, później tylko rosną więc i u nas bywają zachowania rodem z gimnazjum, ale poza tym to super mąż i ojciec i złego słowa powiedzieć nie mogę :) razem jesteśmy 5 lat, od 4 razem mieszkamy, obie ciąże były zaplanowane więc mam nadzieje, że chociaż w miłości będę miała szczeście i ta sielanka będzie trwała już do końca :)

reklama
Suri ja 2 poproszę i do tego herbatkę z cytrynką :) dzięki

Paulina Ty się pokłóciła? Myślałam ze twój taki ideał ze kłótnie nie wchodzą w grę ;)

Cześć Krystaliczna :)

Ja idę się oporządzić przed jutrzejsza wizyta. ;) rano z wrażenie jeszcze się pozacinam wiec teraz spa a rano prysznic. W związku z tym ze od jutra kombinują coś w zaworach w naszym bydynku zdana będę tylko na zimna wodę wiec skutecznie przejdzie mi ochota na gorace kąpiele czy prysznice. ;)

Kto ogląda Żmijowisko ?
Czekam jak bedzie na zalukaj ;)

Do góry