reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzien dobry wszystkim [emoji846] witam nowa kolezanke [emoji6]
A kiedy Cie planują wypuścić?

Podobno ani gorących kąpieli ani gorącego prysznica... Chodzi o unikanie zbytniego podniesienia temperatury ciała. Mi jest trochę ciężko myć się w takiej letniej wodzie, zwłaszcza teraz gdy zima się zbliża :/ kąpiel sobie biorę od czasu do czasu, ale też tylko ciepłą.
Podobno dzis ma byc decyzja w mojej sprawie... Zobaczymy...
A ja sobie chyba jutro podskocze na bete, ostatnio byłam w poniedziałek, sprawdzę przed wizytą czy dobrze przyrasta i czy jest powyżej 1000 bo niby wtedy dopiero coś widać [emoji848]
U mnie wczoraj bylo ponad 1100 ale na usg nie chcieli mnie ponownie zabrac [emoji17]
To ja też się pochwale, ja mam 23 a mój mąż 27.. jak to mówią mężczyźni rozwijają się tylko do 7 roku życia, później tylko rosną więc i u nas bywają zachowania rodem z gimnazjum, ale poza tym to super mąż i ojciec i złego słowa powiedzieć nie mogę :) razem jesteśmy 5 lat, od 4 razem mieszkamy, obie ciąże były zaplanowane więc mam nadzieje, że chociaż w miłości będę miała szczeście i ta sielanka będzie trwała już do końca :)
Ja mam 32, maz 31... Cos z tym rozwojem musza byc,bo jak ja mojego poznalam - to byl pazdziernik, dzieki jego siostrze (zabawila sie w swatke) to byl z niego taki dzik, ze dopiero w kwietniu zaprosil mnie na randke!! Tak sie wyrywal do roboty i blizszego zapoznania... Mowie Wam doslownie dzik z dziczy!!
Dopiero jak wzielam go w obroty to sie jakos ogarnac z moja pomoca. Niemniej to wspanialy czlowiek: pomocy, oddany, dobry i troskliwy!!

Hej Dziewczyny. I zaczynamy tydzień... Jak mi się nie chce do pracy iść matko..😱 za to spać mi się chce okropnie. Za wszystkie wizyty u lekarza trzymam kciuki. Chwalcie się po wizytach. Spokojnego dnia

Dzień dobry laseczki !
Ubieram się i zapierdzielam do pracy

Trzymam za Was wszystkie kciuki.
O 17 wracam postaram się nadrobić.
Pozdrawiam !

Dzien dobry :)
Miłego dnia dla wszystkich :)
Ja mialam pobudkę o 4 znowu bol nóg chyba mam ten syndrom niespokojnych nóg ale udalo sie zasnąć do 6 30 - trzeba syna zawieść do szkoly :)

Cześć na rano... ja w kolejce do rodzinnego.... nie będę się męczyć w pracy .... najchętniej bym nie wracała.... jak widzę wasze pyszniutkie jedzonko to zazdroszczę bo u mnie zero apetytu nic prawue2 od 2 tyg nie jem

Hej dziewczyny,
Mam do Was takie pytanie, prawdopodobnie jestem w ciąży. Tzn test pokazał dwie kreski 😍OM była 19.10. Na wizytę potwierdzająca jestem umówiona na 11.12 do swojej pani doktor, niestety nie ma możliwości wcześniej. Nie będzie to już za późno? Martwię się czy nie powinnam teraz w listopadzie już być u ginekologa.

Hej dziewczyny,
Mam do Was takie pytanie, prawdopodobnie jestem w ciąży. Tzn test pokazał dwie kreski 😍OM była 19.10. Na wizytę potwierdzająca jestem umówiona na 11.12 do swojej pani doktor, niestety nie ma możliwości wcześniej. Nie będzie to już za późno? Martwię się czy nie powinnam teraz w listopadzie już być u ginekologa.
Hej, jasne, że nie, teraz i tak nic by jeszcze nie było widać, także bardzo dobrze, że wizyta wypada na grudzień. Do tego czas warto dwukrotnie wykonać badanie beta hcg z krwi w odstępie 48h aby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta :)

reklama
Dzień dobry Dziewczyny

Ja miałam ciężka nic. Nie dość ze Zośka się co chwile budziła to od 3 już spać nie mogłam bo kręciło mnie w kolanach . Masakra normalnie kręciłam się przez dwie godziny !!!
Macie jakieś sposoby na te niespokojne nogi ???

Wszystkim mamusiom w pracy miłego dnia ❤️ Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki .
Ja zaraz wstaje idę coś zjeść.
Dzisiaj przyjeżdża moja najstarsza córka i chcemy jej powiedzieć o fasoli. Wiec dzień ma bank będzie stresujący

Do góry