reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja lykam zmetylowany kwas. Zostal mi po ostatniej ciazy.

Dziewczynki ja znikam z forum do czwartku za 2 tyg (28.11). Jakos mam naprawde slabe przeczucia i wydaje mi sie ze dlugo z wami nie pobede dlatego nie chce sie jakos mocno zaczac wkrecac bo wiem ze potem to odchoruje razy dwa. Tak ze kciuki za was wszystkie, odezwe sie za jakis czas i dam znac co pokazalo usg.

Ostatnia edycja:

Dziewczynki ja znikam z forum do czwartku za 2 tyg (28.11). Jakos mam naprawde slabe przeczucia i wydaje mi sie ze dlugo z wami nie pobede dlatego nie chce sie jakos mocno zaczac wkrecac bo wiem ze potem to odchoruje razy dwa. Tak ze kciuki za was wszystkie, odezwe sie za jakis czas i dam znac co pokazalo usg.
3mam kciuki za Ciebie kochana ! I za wszystkie nas tutaj. Nie poddawajmy się. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Uważaj na siebie ❤️ Czekam na dobre wieści 🥰

Będę czekać na wieści.. trzymam za Was kciuki ❤

Kasiunia ogólnie jest Ok, stresik jak u każdej z nas pewnie. W panikę nie wpadam. Wierze, że będzie wszystko dobrze :) a aktualnie mój zmywarkę naprawia, rozkręcił całą także nie daje mi nawet chwili na głupie myśli ;)
Gusia ja uwielbiam takie mega gorace kąpiele. Jestem ambasadorką paplania się w wannie ;) do tego zapachowe płyny, musujące kule ze Starej Mydlarni i coś natluszczajacego :) ale kurka nie można teraz, tez czytałam o tym,.. dopiero przed porodem sobie zrobimy :)
Paulina jasne ze dam :) Jestem pierwsza wiec na szczęście nie będzie obsuwy, bo u mojej gin mimo ze prywatnie to tez często wchodzi się godzinę po czasie...
Natalia ja miałam przez ponad tydzień takie pieczenie. W żołądku, w gardle jakby kwas mi się cofał. Brałam rennie i co chwile guma miętowa. Już mi przeszło. Jedz lekkostrawne rzeczy, ryż, gotowana marchewkę itp. Zero owoców

Zabajona - wierze, że będzie dobrze, trzymajcie się

reklama
Do góry