reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja lykam zmetylowany kwas. Zostal mi po ostatniej ciazy.

Dziewczynki ja znikam z forum do czwartku za 2 tyg (28.11). Jakos mam naprawde slabe przeczucia i wydaje mi sie ze dlugo z wami nie pobede dlatego nie chce sie jakos mocno zaczac wkrecac bo wiem ze potem to odchoruje razy dwa. Tak ze kciuki za was wszystkie, odezwe sie za jakis czas i dam znac co pokazalo usg.

Ostatnia edycja:

Dziewczynki ja znikam z forum do czwartku za 2 tyg (28.11). Jakos mam naprawde slabe przeczucia i wydaje mi sie ze dlugo z wami nie pobede dlatego nie chce sie jakos mocno zaczac wkrecac bo wiem ze potem to odchoruje razy dwa. Tak ze kciuki za was wszystkie, odezwe sie za jakis czas i dam znac co pokazalo usg.
3mam kciuki za Ciebie kochana ! I za wszystkie nas tutaj. Nie poddawajmy się. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Uważaj na siebie ❤️ Czekam na dobre wieści 🥰

Będę czekać na wieści.. trzymam za Was kciuki ❤

Kasiunia ogólnie jest Ok, stresik jak u każdej z nas pewnie. W panikę nie wpadam. Wierze, że będzie wszystko dobrze :) a aktualnie mój zmywarkę naprawia, rozkręcił całą także nie daje mi nawet chwili na głupie myśli ;)
Gusia ja uwielbiam takie mega gorace kąpiele. Jestem ambasadorką paplania się w wannie ;) do tego zapachowe płyny, musujące kule ze Starej Mydlarni i coś natluszczajacego :) ale kurka nie można teraz, tez czytałam o tym,.. dopiero przed porodem sobie zrobimy :)
Paulina jasne ze dam :) Jestem pierwsza wiec na szczęście nie będzie obsuwy, bo u mojej gin mimo ze prywatnie to tez często wchodzi się godzinę po czasie...
Natalia ja miałam przez ponad tydzień takie pieczenie. W żołądku, w gardle jakby kwas mi się cofał. Brałam rennie i co chwile guma miętowa. Już mi przeszło. Jedz lekkostrawne rzeczy, ryż, gotowana marchewkę itp. Zero owoców

Zabajona - wierze, że będzie dobrze, trzymajcie się

reklama
Do góry