Karusia18192
Fanka BB :)
O, nawet ostatnio przeglądałam ich stronęPolecam z Sinsay kupiłam sobie za 14.99 a mogę Wam rzucić rabatem jak chcecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, nawet ostatnio przeglądałam ich stronęPolecam z Sinsay kupiłam sobie za 14.99 a mogę Wam rzucić rabatem jak chcecie
U nas dzisiaj pada deszcz więc siedzimy w domeczkuU mnie wszyscy będą zadowoleni . Zwłaszcza moja zastępczyni która ma parcie ma bycie kierownikiem. Od pół roku rzuca kłody pod nogi żeby tylko nim być to teraz będzie miała okazje się wybić
My gotujemy obiad - kluski śląskie z żeberkami . Później lecimy na spacer i jakaś kawkę
O, nawet ostatnio przeglądałam ich stronę
Ja tez staram się pozytywnie nastawiać . Jutro się okaże i już się doczekać nie mogęNie mam tak. Wczoraj się dowiedziałam Jeszcze nawet nie umówiłam się do lekarza. Ja sama nigdy nie poroniłam ale moja siostra dwa razy i przeżywałam to razem z nią. Niemniej jednak nie mam żadnych obaw. Idę do lekarza żeby potwierdzić i ufam swojemu przeczuciu że wszystko jest ok. Powiedziałam już nawet rodzicom, siostrze i swoim koleżankom. Będzie dobrze. Nie nastawiaj się tak.
Podasz mi tą grupę? Nie mogłam żadnej znaleźć. Bez sensu wobec tego zakładać nową.Jest juz grupa na FB Kilkanascue stron wstecz jest opisane co i jak
Lipcowe Mamy 2020Podasz mi tą grupę? Nie mogłam żadnej znaleźć. Bez sensu wobec tego zakładać nową.
To chyba nie w mojej bo moją dziś załóżyłam bo nie mogłam żadnrj znależć. Podacie mi nazwę tej grupy. Chętnie dołączę a swoją zlikwiduję.Ja chyba już jestem w tej grupie Albo Twojej nie mogę znaleźć
Podasz mi tą grupę? Nie mogłam żadnej znaleźć. Bez sensu wobec tego zakładać nową.