reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Dobra Dziewczyny ja już czekam !!!!
Dziewczyny poranne mdłości się zaczynaja. Bez wymiotów ale mdli mnie niemiłosiernie. Czasem w ciągu dnia tez.
Poratujcie jakimiś domowymi sposobami. Na razie guma miętowa i jedzenie winogron pomagają, ale co jeszcze?
Słyszałam o migdalach, że warto sobie pochrupac na mdłości
montek.87
Zalezy. Do mojego gin musze pojechac jeszcze 25km i place 100zl za wizyte, z usg 150 a z cytologia 130zl. Wiec zle nie jest [emoji846] Natomiast w miescie slyszalam kwoty 150 w gore. I to sa Ci lekarze, ktorzy jeszcze 3 lata temu pracowali na NFZ i mieli mnostwo pacjentek, przez co ordynator oddzialu ginekologii i jego prawa reka nie byli zadowoleni, iz pacjentki odchodza do innych... Idac prywatnie musze liczyc sie z faktem iz wszystkie badania musze rowniez prywatnie robic ale co poradzisz...U mnie w mieście aż 3 ginekologów , z czego dwóch pamiętają czasy porodu mojego 26 letniego brata.
Dużo za wizytę u Was się płaci?
montek.87
Do kogo chodzisz? Ty z Lbn ja z Radzyniaw Lbn 120 za wizytę, 200 z usg, gin który pracuje w szpitalu
montek.87
Super. Ja mam wizyte 21.11 ale moj gin mowil ze mam sie pojawic jesli bhcg bedzie powyzej 3000. Wiec dzien przed wizyta u niego zrobie ponownie [emoji6]Hej) u nas tak ale hcg nie robilam cxekam na Usg 19/11Zobacz załącznik 1044259
montek.87
Ja mam wizyte 21.11 i wtedy bedzie 5+6 wiec jestem ciekawa co wyjdzie u CiebieU mnie dziś 5+2, termin 12/07. Mocno wierze ze dziś na usg w końcu będzie cokolwiek widać [emoji1374]
Lilimania
Zaciekawiona BB
oj dzis u mnie tez sa masakryczne. jestem sprzataczka i ciagle jestem w ruchu to jeszcze gorzej. ratuje sie nieco woda gazowana ale noe wiem ile wytrzymam
Dziewczyny poranne mdłości się zaczynaja. Bez wymiotów ale mdli mnie niemiłosiernie. Czasem w ciągu dnia tez.
Poratujcie jakimiś domowymi sposobami. Na razie guma miętowa i jedzenie winogron pomagają, ale co jeszcze?
edyta1990
Mi bardzo świeży imbir pomagał herbata z imbirem.Dziewczyny poranne mdłości się zaczynaja. Bez wymiotów ale mdli mnie niemiłosiernie. Czasem w ciągu dnia tez.
reklama
Zabajona
Mi na mdlosci nie p po magalo nigdy nic kazda ciaze przechodzilam z troszke innymi objawami ale w zadnjej nie znalazlam remedium, a probowalam wszystkiego. Ale kazdy organizm i kazda ciaza jest inna. Warto porobowac a najczesciej pomagaja male lekkie przekaski bo mdlosci w wiekszosci przypadkow nasilaja sie z glodem.
Dzien dobry, witam wszystkie nowe mamy i trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Dzien dobry, witam wszystkie nowe mamy i trzymam kciuki za wszystkie wizyty.