reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Widzę, że coraz więcej z Was ma problemy ze spaniem.
U mnie chwilowo minęły za sprawą drzemki w ciągu dnia. Przez nią poszłam spać dopiero koło północy i spałam normalnie. Niestety w czasie kiedy wychodzę do pracy mam kryzys mdłości, zbieram się jak żółw i z niczym nie mogę się wyrobić. Dopiero teraz rozumiem spojrzenia moich koleżanek, którym mówiłam gdy były w ciąży: "zjedz coś, musisz teraz bardziej o siebie dbać" :p

reklama
Ja też po lekarzu. Pęcherzyk w macicy 8mm, widać ciałko żółte i zalążek zarodka. Wg usg ciąża młodsza o jakieś 3-4 dni niz wg om. Serduszka jeszcze nie było. Mam się zgłosić 21.11 wtedy powinno już bić.
A w ogóle to pęcherzyki były 3! Jeden się zagnieździł a dwa nie.
Wow, a to by była niespodzianka :)
Super wiadomość, że pęcherzyk ładnie rośnie. Ja w sumie się nie dopytałam i nie wiem jaki miał wymiar gdy byłam na pierwszej wizycie. Mam jeszcze 2 tygodnie do następnej.

dzień dobry
Ja w nocy forum pilnowalam. Nie mogłam zasnąć a teraz ledwo się obudziłam.
Montek moją I ciąże prowadził dr Maciej Kwiatek, to jest gin położnik że szpitala na Staszica. I teraz też planuje do niego chodzić ale to się może zmienić bo przyjmuje już tylko prywatnie w Profimed na drugim końcu Lublina :/

Ja też po lekarzu. Pęcherzyk w macicy 8mm, widać ciałko żółte i zalążek zarodka. Wg usg ciąża młodsza o jakieś 3-4 dni niz wg om. Serduszka jeszcze nie było. Mam się zgłosić 21.11 wtedy powinno już bić.

Suuuuper wiadomość ❤️

Gratulacje!

A przypomnij mi o ile pisałaś, jakie miałaś wyniki bety?

Bozesz... Jeszcze tydzień do wizyty... Nie wiem czy wytrzymam, chodzą mi jakieś głupie myśli po głowie, że coś znowu będzie nie tak, że może pozamaciczna, no masakra aż mi się płakać chce z tego wszystkiego... Chciała byc pozytywnie nastawiona ale dzisiaj mam jakiś kryzys, jakieś czarne myśli... No a jak już się trafiło z przypadku to chciała bym żeby było dobrze...

dzień dobry
Ja w nocy forum pilnowalam. Nie mogłam zasnąć a teraz ledwo się obudziłam.
Montek moją I ciąże prowadził dr Maciej Kwiatek, to jest gin położnik że szpitala na Staszica. I teraz też planuje do niego chodzić ale to się może zmienić bo przyjmuje już tylko prywatnie w Profimed na drugim końcu Lublina :/
Ja zamierzam isc do dr Michala Korzeniewskiego. Od 4lat to moj lekarz nr 1, przyjmuje prywatnie w Lbn i Lukowie oraz w szpitalu w Lubartowie

reklama
Super!! Ja tez 21.11

Do góry