reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, dzisiejsza noc to jakaś masakra, mój 10 miesięczniak od 3 koncertował w łóżeczku.. nie widzę na oczy a dospać nie ma jak idę dzisiaj sprawdzić przyrost, mam nadzieje, że fasolinka rośnie
Kasiaparasia
U mnie dziś 5+2, termin 12/07. Mocno wierze ze dziś na usg w końcu będzie cokolwiek widać [emoji1374]
Trzymamy kciuki daj koniecznie znać
Kasiaparasia
Hej dziewczyny, dzisiejsza noc to jakaś masakra, mój 10 miesięczniak od 3 koncertował w łóżeczku.. nie widzę na oczy a dospać nie ma jak idę dzisiaj sprawdzić przyrost, mam nadzieje, że fasolinka rośnie
Patka może zęby mu idą? Trzymaj się, ja tez chodzę jak potłuczona.
edyta1990
Jestem ciekawa bo ja ten sam termin. A wizyta dopiero 28.U mnie dziś 5+2, termin 12/07. Mocno wierze ze dziś na usg w końcu będzie cokolwiek widać [emoji1374]
edyta1990
Witam się. Dzisiejsza noc ok. Obudziłam się o 6.00 to i tak sukces. Muszę po wyjeździe ogarnąć dom i idę dziś na nockę. Mam nadzieję, że jeszcze tylko kilka dyżurów. Za wszystkie wyniki i wizyty dziś trzymam kciuki.
Ja dziś też 5+2 i wizyte mam na 9.30. Boje się jak diabli czy wszystko ok...U mnie dziś 5+2, termin 12/07. Mocno wierze ze dziś na usg w końcu będzie cokolwiek widać [emoji1374]
Paulina.zen
Hehehhehhehe to tak samo jak u mnieU mnie dziś 5+2, termin 12/07. Mocno wierze ze dziś na usg w końcu będzie cokolwiek widać [emoji1374]
Paulina.zen
Też nie mogę spać od zeszłego tygodnia, w dzień padam, w nocy się budzę a od 4 już spać nie mogę. Dodatkowo kolejny raz budzę się cała mokra [emoji51] poce się okropnie [emoji849]
To ja chyba śpię za Was wszystkie . Bo i w nocy jak zabita i nad ranem ciężko wstać
reklama
Paulina.zen
Ja dziś też 5+2 i wizyte mam na 9.30. Boje się jak diabli czy wszystko ok...
Daaaaj znać koniecznie co i jak