To jeszcze w kinach jest grane. Może być ciężko online znaleźć.O widzisz, to dopisuje do listy "mus by obejrzec". Znajde to gdzies online??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze w kinach jest grane. Może być ciężko online znaleźć.O widzisz, to dopisuje do listy "mus by obejrzec". Znajde to gdzies online??
Bede wdzieczna jak dasz znac. Hahaha stonogi tez nie widzialam bo sie az balam tego zrycia ale najgorszy syf jaki obejrzalam to bylo serpski film. Nie moglam po tym dojsc do siebie psychicznie przez kilka dni. W tej chwili lece po kolei co oferuje netflix i tez czasami trafi sie "perelka" [emoji23]Aż obejrzę [emoji1787][emoji1787] Ale stara obejrzyj sobie „Stonoge” to dopiero psychol musiał wymyślić .
Ale mi przypomniałaś a Ty wiesz że to się doczekało kontynuacji? Ja nie podjęłam się ich oglądaniaAż obejrzę Ale stara obejrzyj sobie „Stonoge” to dopiero psychol musiał wymyślić .
Ale mi przypomniałaś a Ty wiesz że to się doczekało kontynuacji? Ja nie podjęłam się ich oglądania
Ale przekaże swojemu mężowi ob mi to poleciłAle mi przypomniałaś a Ty wiesz że to się doczekało kontynuacji? Ja nie podjęłam się ich oglądania
Ja niedaleko ale LubinaJestem z LubLina
A co do horrorów to ja polecam horror o morderczej oponie.....
Stonoge włączyłam z ciekawosci. Wg mnie scenarzyści, reżyserzy nie których "horrorow" powinni z automatu zostać zamknięci na obserwacji psychaitrzycznej bo nikt normalny by tego nie wymyslil
Właśnie obejrzałam zwiastun. Chyba zaproponuję to na naszym kolejnym wieczorku filmowymA co do horrorów to ja polecam horror o morderczej oponie.....