reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ważne ze Wam dobrze :D dużo młodszy?
Niewiele 1,5 roku ale to jednak roznica widoczna dla osob z zewnatrz. Bowiem utarlo sie ze to mezczyzna ma byc starszy a nie kobieta. Dla mnie to zadna roznica-numer w dowodzie tylko...
Dogadujemy sie, podobnie patrzymy na swiat, mamy wspolne zainteresowania a i tak umiemy pobyc sami we wlasnym towarzystwie [emoji16]

reklama
Ja na pewno kupię spodnie ciążowe bo po ostatnim porodzie 3 lata temu wszystko wyrzuciłam twierdząc że już rodziła nie będę ale jak patrzę na moje cudne córki to nie mogłam odmówić sobie przyjemności zostania mama poraz trzeci.

Hej[emoji2]
Ja jak jestem w domu to tez śniadań nie jadam. Zwykle moim pierwszym posiłkiem jest obiad. Jak jestem w pracy to pod razu robię się głodna i muszę coś zjeść.
Co do ubrań ciążowych to w poprzedniej ciąży kupiłam 2 pary spodni ciążowych i 2 pary legginsów a i tak w nich nie chodziłam. Strasznie mnie denerwował ten pas na brzuch. Do końca ciąży chodziłam w swoich normalnych spodniach tylko w niskich biodrówkach żeby były pod brzuchem. A bluzki kupiłam w zwykłych sieciówkach o rozmiar wieksze niż nosiłam przed ciążą. Teraz mogę mieć większy problem ze spodniami bo wszystkie mam z wysokim stanem.

Teściowie zabrali mnie na spacer z małym, myślałam, że po drodze padnę tak mi było słabo, jeszcze na pusty żołądek.. 🤭

Ee ja też nie kupowałam ciuchów ciążowych ubieralam się normalnie
Z poprzedniej ciąży został mi brzuszek :-( więc wolę chodzić w troszke późniejszych ciuchach

Zastanawiam się jedynie co z kurtką na zimę. Muszę jakąś kupić akurat i nie wiem czy normalną czy coś ciut większego

nie no spoko, jak nie musicie to git, oszczędność kasy. Ja mam słabe mięśnie brzucha, i ponoć mięsnie po pierwszej ciąży mi się na brzuchu rozeszły (przepuklina?) więc mi bebech wywalilo odrazu. Już się w żadne spodnie nie mieszcze.

A co do kurtki to planuje w ciuchu kupić jakąś duża i przeszyc guziki czy zamek. Cena za kurtkę ciążowa to nie śmieszny żart

reklama
W pierwszej ciąży w zimie było mi tak gorąco że w jesiennej kurtce chodziłam i spałam przy otwartym oknie.

Do góry