reklama
Ja już mam mdłości. Pracuje od 18 do 24. Cały tydzień chodzę jakaś taka zmęczona, ale daje rade. Tutaj na macierzyński się idzie na 4 tyg przed porodem jak wszystko jest w porządku więc dluuga droga przede mną.
takajedna_87
Fanka BB :)
Ja tak mam ze spaniem jak Ty, termin wg aplikacji na 11 lipca. Wizytę mam 20.11 i mam nadzieję usłyszeć serduszko U mnie poza problemem ze snem : mdłości zwłaszcza od zapachów które wcześniej uwielbiałam, nudności często i gęsto, obolałe i powiększone piersi, ból w dole pleców i ciągnięcie w pachwinach tak, że nie jestem w stanie leżeć na płasko z wyciągniętymi nogamiWitam się z rana ja się chyba wykoncze przed 21 spanie a pobudka 3.30 noszzz ... już nie wspomnę o snach
U mnie termin przypada na 12-13.lipiec chyba któraś też ma podobnie :-)
Kasiaparasia
Dzień dobry
Limonka ja budzę się codziennie równo 4:40. I już po spaniu... wieczorem tez padam ale za dnia tez mam zejścia ale w pierwszej ciąży było gorzej.
Powiedziałam wczoraj mężowi. Zatkało go. Jakby nie wiedział skąd się dzieci biorą. Ale na szczęście jego konsternacja trwała krótko, można powiedzieć, że był w szoku bo chwile później zaczął swoje wywody żebym była ostrożna, uważała co jem, zero nerwow, zakaz czytania internetu hehe No i radość ogromna już imię wybiera ... Boże te chłopy to takie dzieciaki...
Ja właśnie zbieram się do wyjścia, dziś mam całodniowe szkolenie :/ trzeba będzie jakoś przeżyć
Miłego dnia dla Was
Limonka ja budzę się codziennie równo 4:40. I już po spaniu... wieczorem tez padam ale za dnia tez mam zejścia ale w pierwszej ciąży było gorzej.
Powiedziałam wczoraj mężowi. Zatkało go. Jakby nie wiedział skąd się dzieci biorą. Ale na szczęście jego konsternacja trwała krótko, można powiedzieć, że był w szoku bo chwile później zaczął swoje wywody żebym była ostrożna, uważała co jem, zero nerwow, zakaz czytania internetu hehe No i radość ogromna już imię wybiera ... Boże te chłopy to takie dzieciaki...
Ja właśnie zbieram się do wyjścia, dziś mam całodniowe szkolenie :/ trzeba będzie jakoś przeżyć
Miłego dnia dla Was
edyta1990
Dzień dobry. Ja mam dziś wolne. Ale jutro idziemy na urodziny a po urodzinach jedziemy do Zakopanego na 2 dni. Więc muszę iść na zakupy i kupić mojemu synowi buty zimowe i kurtkę.
Jeśli chodzi o objawy to ja nie mam. Tylko piersi trochę bolą.
Jeśli chodzi o objawy to ja nie mam. Tylko piersi trochę bolą.
Hej[emoji3]
Ja problemów z wczesnymi pobudkami akurat nie mam.
Od wczoraj jestem na L4, bo młody chory. Mnie też gardło pobolewa i mam katar. W pracy się nie ucieszyli z mojego zwolnienia. A jeszcze nie wiedzą o ciąży... Pracuje w handlu i 4 kwartał to zawsze gorący okres. Przyznam, że trochę boję się im powiedzieć i nawet nie wiem kiedy to zrobić. Wie tylko moja przyjaciółka z pracy. Musiałam się komukolwiek przyznać bo dźwiganie ciężkich przedmiotów to u nas codzienność.
We wtorek idę do gina, nie spodziewam się niczego poza pęcherzykiem, bo to będzie dopiero 5+2. Ale liczę że da mi skierowanie na badania i umówi kolejną wizytę końcem miesiąca.
Ja problemów z wczesnymi pobudkami akurat nie mam.
Od wczoraj jestem na L4, bo młody chory. Mnie też gardło pobolewa i mam katar. W pracy się nie ucieszyli z mojego zwolnienia. A jeszcze nie wiedzą o ciąży... Pracuje w handlu i 4 kwartał to zawsze gorący okres. Przyznam, że trochę boję się im powiedzieć i nawet nie wiem kiedy to zrobić. Wie tylko moja przyjaciółka z pracy. Musiałam się komukolwiek przyznać bo dźwiganie ciężkich przedmiotów to u nas codzienność.
We wtorek idę do gina, nie spodziewam się niczego poza pęcherzykiem, bo to będzie dopiero 5+2. Ale liczę że da mi skierowanie na badania i umówi kolejną wizytę końcem miesiąca.
reklama