reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dlaczego ci zakazał mama dha?(premium plus) 😱 Ja właśnie to biorę tyle że mój nic nie mówił że są jakies złe itd...
Zakazał w ogóle suplementacji żeby nie przedobrzyć bo wyniki były dobre. A ja i tak brałam a widzisz hemoglobina w dół. Chyba przerzucę się faktycznie na szelazo. Kiedyś stosowałam być może będzie miało lepsza wchłanialność.

Fajnie dziewczyny, że Was mam😘dzięki za podpowiedzi. Będę działać w tej sprawie.

Przemycam Wam dzisiejszą nasza pracę z mężem. Naklejeczki.

Buziole

Załączniki

• IMG_20200602_142023.jpg
    IMG_20200602_142023.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20200602_142034.jpg
    IMG_20200602_142034.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 106
Wszystko jest do dupy, beznadziejne szare i do dupy... SORRY dziewczyny jestem mega zdołowana, dziś mnie przetransportowali do innego szpitala, gdzie mają lepszy sprzęt, bo bali się, że jakby się urodził, to nie da rady ogarnąć. Mam 2 cm rozwarcia, jestem 100 km od rodziny, spakowana jak na 3 dni do szpitala, bo myślałam że jutro wyjdę.... Jestem po prostu w czarnej dupie i zachaczam chyba o depreche :(

Wszystko jest do dupy, beznadziejne szare i do dupy... SORRY dziewczyny jestem mega zdołowana, dziś mnie przetransportowali do innego szpitala, gdzie mają lepszy sprzęt, bo bali się, że jakby się urodził, to nie da rady ogarnąć. Mam 2 cm rozwarcia, jestem 100 km od rodziny, spakowana jak na 3 dni do szpitala, bo myślałam że jutro wyjdę.... Jestem po prostu w czarnej dupie i zachaczam chyba o depreche :(
😰 Jezu. Rzeczy można dowieźć tym. Się nie stresuj. Nawet jak rodzina wejść nie może to można podać przez personel.
Jeśli mają lepszy sprzęt w tym szpitalu to lepiej dla Ciebie i dziecka. Tylko się nie denerwuj. Jesteśmy z Tobą, pisz!

Miśku, Ty się ciesz, że trafiłaś w lepsze miejsce, gorzej jakby Cię trzymali gdzieś gdzie nie mogą Ci pomóc! a tak to jesteś już bezpieczna, siedziałabyś gdzieś gdzie nie wiadomo co Cię i dzidzię czeka i dopiero by Cię deprecha dopadła! nie ważne co się wydarzy to juz pod opieką lekarzy jesteś, jak dzidzię weźmiesz na ręce to wszystkie trudy Ci zrekompensuje :)

reklama
I bardzo dobrze ze cie przewieźli do lepszego szpitala...!!! Ja też cały czas jestem nastawiona na szpital wojewódzki w którym pracuje mój lekarz... Maja 3 stopień referencyjnosci i jak narazie to tylko tam się widzę a też mam kawał drogi bo prawie 70 km.. Na sterydach i zakładaniu pessara też w nim leżałam.
W moim mieście będę rodzic jak już będę w odpowiednim terminie i jak akcja sama ruszy...
Co do rzeczy to dziewczyny dobrze mówią, że rodzina ci może dowieźć i podać przez personel. A odwiedzin i tak nigdzie nie ma niezależnie czy leżysz w szpitalu oddalonym o 10km czy o 100km...🤷🏻‍♀️

Do góry