reklama
karolaka88
Fanka BB :)
Wiem, też lubię, ale chodzi mi o szybszą dawkę żelaza i tak sobie próbuję ten smak wyobrazić, czy to taki barszcz na zimno, czy inaczej i tak wiem najlepiej idź do sklepu, kup i spróbuj, ale jak mi nie posmakuje to szkoda wylewać takie mam problemypieczone buraki są bardzo dobre
Hania będzie mamą
Zakazał w ogóle suplementacji żeby nie przedobrzyć bo wyniki były dobre. A ja i tak brałam a widzisz hemoglobina w dół. Chyba przerzucę się faktycznie na szelazo. Kiedyś stosowałam być może będzie miało lepsza wchłanialność.Dlaczego ci zakazał mama dha?(premium plus) Ja właśnie to biorę tyle że mój nic nie mówił że są jakies złe itd...
Hania będzie mamą
Ja lubię takie gotowane buraki z barszczu, ale wypić zakwas będzie mi ciężko. No ale czego nie robi się dla dzieckaJa buraki toleruje tylko w barszczu lub ten zakwas buraczany... Pieczone albo w takim żywym soku są dla mnie nie do przełknięcia
Hania będzie mamą
Pralinka2020
pięknie!Fajnie dziewczyny, że Was mamdzięki za podpowiedzi. Będę działać w tej sprawie.
Przemycam Wam dzisiejszą nasza pracę z mężem. Naklejeczki.
Buziole
Wszystko jest do dupy, beznadziejne szare i do dupy... SORRY dziewczyny jestem mega zdołowana, dziś mnie przetransportowali do innego szpitala, gdzie mają lepszy sprzęt, bo bali się, że jakby się urodził, to nie da rady ogarnąć. Mam 2 cm rozwarcia, jestem 100 km od rodziny, spakowana jak na 3 dni do szpitala, bo myślałam że jutro wyjdę.... Jestem po prostu w czarnej dupie i zachaczam chyba o depreche
Hania będzie mamą
Jezu. Rzeczy można dowieźć tym. Się nie stresuj. Nawet jak rodzina wejść nie może to można podać przez personel.Wszystko jest do dupy, beznadziejne szare i do dupy... SORRY dziewczyny jestem mega zdołowana, dziś mnie przetransportowali do innego szpitala, gdzie mają lepszy sprzęt, bo bali się, że jakby się urodził, to nie da rady ogarnąć. Mam 2 cm rozwarcia, jestem 100 km od rodziny, spakowana jak na 3 dni do szpitala, bo myślałam że jutro wyjdę.... Jestem po prostu w czarnej dupie i zachaczam chyba o depreche
Jeśli mają lepszy sprzęt w tym szpitalu to lepiej dla Ciebie i dziecka. Tylko się nie denerwuj. Jesteśmy z Tobą, pisz!
Pralinka2020
Miśku, Ty się ciesz, że trafiłaś w lepsze miejsce, gorzej jakby Cię trzymali gdzieś gdzie nie mogą Ci pomóc! a tak to jesteś już bezpieczna, siedziałabyś gdzieś gdzie nie wiadomo co Cię i dzidzię czeka i dopiero by Cię deprecha dopadła! nie ważne co się wydarzy to juz pod opieką lekarzy jesteś, jak dzidzię weźmiesz na ręce to wszystkie trudy Ci zrekompensujeWszystko jest do dupy, beznadziejne szare i do dupy... SORRY dziewczyny jestem mega zdołowana, dziś mnie przetransportowali do innego szpitala, gdzie mają lepszy sprzęt, bo bali się, że jakby się urodził, to nie da rady ogarnąć. Mam 2 cm rozwarcia, jestem 100 km od rodziny, spakowana jak na 3 dni do szpitala, bo myślałam że jutro wyjdę.... Jestem po prostu w czarnej dupie i zachaczam chyba o depreche
reklama
I bardzo dobrze ze cie przewieźli do lepszego szpitala...!!! Ja też cały czas jestem nastawiona na szpital wojewódzki w którym pracuje mój lekarz... Maja 3 stopień referencyjnosci i jak narazie to tylko tam się widzę a też mam kawał drogi bo prawie 70 km.. Na sterydach i zakładaniu pessara też w nim leżałam.Wszystko jest do dupy, beznadziejne szare i do dupy... SORRY dziewczyny jestem mega zdołowana, dziś mnie przetransportowali do innego szpitala, gdzie mają lepszy sprzęt, bo bali się, że jakby się urodził, to nie da rady ogarnąć. Mam 2 cm rozwarcia, jestem 100 km od rodziny, spakowana jak na 3 dni do szpitala, bo myślałam że jutro wyjdę.... Jestem po prostu w czarnej dupie i zachaczam chyba o depreche
W moim mieście będę rodzic jak już będę w odpowiednim terminie i jak akcja sama ruszy...
Co do rzeczy to dziewczyny dobrze mówią, że rodzina ci może dowieźć i podać przez personel. A odwiedzin i tak nigdzie nie ma niezależnie czy leżysz w szpitalu oddalonym o 10km czy o 100km...