reklama
Pralinka2020
Fanka BB :)
te do ucha są benadziejnie niedokładne, moze masz od kogo pożyczyć na trochę, a potem jak wrócą na rynek to kupisz normalnyKup. Ja nigdzie nie mogę znaleźć tych bezdotykowych które wybrałam. Jak się to nie zmieni to kupię ten do ucha ostatecznie.
Dziewczyny, nie wiem, czy nie opuścić grupy, bo według najnowszego USG data urodzin córki to 30 czerwca. Termin już niedługo, a ja z mężem nie możemy się dogadać co do imienia. Nie wiem już, czy nie zaryzykować jakimś zakładem albo grą w karty...
Dziewczyny, nie wiem, czy nie opuścić grupy, bo według najnowszego USG data urodzin córki to 30 czerwca. Termin już niedługo, a ja z mężem nie możemy się dogadać co do imienia. Nie wiem już, czy nie zaryzykować jakimś zakładem albo grą w karty...
zostan z nami. Zdasz nam relacje Jako pierwsza
a co do imienia to może poczekajcie aż się urodzi i będziecie wiedzieć które imię pasuje
Pralinka2020
gdzie Ty pójdziesz do obcych ludzi! zostań z nami, dla dzidzi jeden dzień w tą czy w tą to żadna różnica, jeszcze Cię moze zaskoczyćDziewczyny, nie wiem, czy nie opuścić grupy, bo według najnowszego USG data urodzin córki to 30 czerwca. Termin już niedługo, a ja z mężem nie możemy się dogadać co do imienia. Nie wiem już, czy nie zaryzykować jakimś zakładem albo grą w karty...
Martitta88
Dziewczyny, a czemu nie bierzecie pod uwagę termometrów elektronicznych, tylko bezdotykowe? Ja mam elektroniczny, coś z takim jest nie halo?
Co do zauważania nas w sklepach to nie zgadzam się z tym, że to kasjerzy i kasjerki powinni nas zauważać, bo oni naprawdę i tak muszą mieć oczy dookoła głowy na sto różnych rzeczy. Od ludzi w kolejce tez nie oczekuję, że będą patrzeć na każdego kto za nimi stoi, żeby mnie przepuścić (chyba, że to kasa pierwszeństwa to oczekuję).
Dochodzę do wniosku, ze jak mam siłę stać to stoję i nie wzdycham innym do ucha, żeby mnie zauważyli, a jak mam gorszy dzień to podchodzę i grzecznie pytam się czy mogłabym skorzystać z pierwszeństwa. I nie spotkałam się ani z żadnymi komentarzami niemiłymi, ani odmową
Dziewczyny, nie jesteśmy pępkami świata, mamy język to zacznijmy z niego korzystać. Proszę, przepraszam, dziękuję i uśmiech
Dochodzę do wniosku, ze jak mam siłę stać to stoję i nie wzdycham innym do ucha, żeby mnie zauważyli, a jak mam gorszy dzień to podchodzę i grzecznie pytam się czy mogłabym skorzystać z pierwszeństwa. I nie spotkałam się ani z żadnymi komentarzami niemiłymi, ani odmową
Dziewczyny, nie jesteśmy pępkami świata, mamy język to zacznijmy z niego korzystać. Proszę, przepraszam, dziękuję i uśmiech
nie wiem, może z wygody. Szybciej mierzy temperaturę i można tez łatwo zmierzyć temperaturę wody. Ja jakoś nigdy nie ufałam elektronicznym zawsze bardziej wierzyłam rteciowemu. Jednak przy dziecku nie chciałabym go używaćDziewczyny, a czemu nie bierzecie pod uwagę termometrów elektronicznych, tylko bezdotykowe? Ja mam elektroniczny, coś z takim jest nie halo?
reklama
Basik12
Zaangażowana w BB
Ja tydzien temu (30tc) to moja dziewczynka miała 1470g , teraz czekam na kolejna wizytę 9 czerwca hehe juz nie mogę sie doczekać kiedy znów podpatrzę co tam słychać
Dziewczyny a możecie cos polecić jeśli chodzi o aspiratory do nosa ? Myśle o elektrycznym
Dziewczyny a możecie cos polecić jeśli chodzi o aspiratory do nosa ? Myśle o elektrycznym