reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Mam! Aż cieszy ta zdobycz 😀 teraz muszę uważać żeby mnie nikt nie napadł w drodze do domu 😂😂

Załączniki

• 36371245-949A-4729-8733-058E409016F0.jpeg
    36371245-949A-4729-8733-058E409016F0.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, nie wiem, czy nie opuścić grupy, bo według najnowszego USG data urodzin córki to 30 czerwca;). Termin już niedługo, a ja z mężem nie możemy się dogadać co do imienia. Nie wiem już, czy nie zaryzykować jakimś zakładem albo grą w karty...

Dziewczyny, nie wiem, czy nie opuścić grupy, bo według najnowszego USG data urodzin córki to 30 czerwca;). Termin już niedługo, a ja z mężem nie możemy się dogadać co do imienia. Nie wiem już, czy nie zaryzykować jakimś zakładem albo grą w karty...

zostan z nami. Zdasz nam relacje Jako pierwsza 😀
a co do imienia to może poczekajcie aż się urodzi i będziecie wiedzieć które imię pasuje ☺️

gdzie Ty pójdziesz do obcych ludzi! zostań z nami, dla dzidzi jeden dzień w tą czy w tą to żadna różnica, jeszcze Cię moze zaskoczyć

Dziewczyny, a czemu nie bierzecie pod uwagę termometrów elektronicznych, tylko bezdotykowe? Ja mam elektroniczny, coś z takim jest nie halo?

Co do zauważania nas w sklepach to nie zgadzam się z tym, że to kasjerzy i kasjerki powinni nas zauważać, bo oni naprawdę i tak muszą mieć oczy dookoła głowy na sto różnych rzeczy. Od ludzi w kolejce tez nie oczekuję, że będą patrzeć na każdego kto za nimi stoi, żeby mnie przepuścić (chyba, że to kasa pierwszeństwa to oczekuję).
Dochodzę do wniosku, ze jak mam siłę stać to stoję i nie wzdycham innym do ucha, żeby mnie zauważyli, a jak mam gorszy dzień to podchodzę i grzecznie pytam się czy mogłabym skorzystać z pierwszeństwa. I nie spotkałam się ani z żadnymi komentarzami niemiłymi, ani odmową :)
Dziewczyny, nie jesteśmy pępkami świata, mamy język to zacznijmy z niego korzystać. Proszę, przepraszam, dziękuję i uśmiech :)

Dziewczyny, a czemu nie bierzecie pod uwagę termometrów elektronicznych, tylko bezdotykowe? Ja mam elektroniczny, coś z takim jest nie halo?
nie wiem, może z wygody. Szybciej mierzy temperaturę i można tez łatwo zmierzyć temperaturę wody. Ja jakoś nigdy nie ufałam elektronicznym zawsze bardziej wierzyłam rteciowemu. Jednak przy dziecku nie chciałabym go używać

reklama
Ja tydzien temu (30tc) to moja dziewczynka miała 1470g , teraz czekam na kolejna wizytę 9 czerwca hehe juz nie mogę sie doczekać kiedy znów podpatrzę co tam słychać 😁🌸
Dziewczyny a możecie cos polecić jeśli chodzi o aspiratory do nosa ? Myśle o elektrycznym

Do góry