reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@MARITTA88 a który u Ciebie tc? Mój mały w 32+0 ważył 1970g

Mnie w kolejce przepuszczali już w lutym a teraz w każdym sklepie wiem gdzie jest kolejka z pierwszeństwem i zawsze tam chodzę :D nie zawsze się upominam ale jak ktoś się obejrzy to mnie przepuści :)
A u mnie się oglądają, oglądają i tylko błagają Boga żeby się nie odezwała że chce wejść przed nich. Przez całą ciążę przepuszczono mnie raz. A raz się wcisnęłam, łejery ile komentarzy...

A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyły 🙂 ja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post" 🤦🏼‍♀️
Wiesz co, to już nawet ja czekam z niecierpliwością na to Twoje USG. Naprawdę!
Koniecznie odezwij się po. Chcę wiedzieć wszystko 😍
Moja mała ma 1800g 31t+2d

@MARITTA88 a który u Ciebie tc? Mój mały w 32+0 ważył 1970g

Mnie w kolejce przepuszczali już w lutym a teraz w każdym sklepie wiem gdzie jest kolejka z pierwszeństwem i zawsze tam chodzę :D nie zawsze się upominam ale jak ktoś się obejrzy to mnie przepuści :)
Ja dziś 32+4, a USG będę miała dokładnie za tydzień.

A u mnie się oglądają, oglądają i tylko błagają Boga żeby się nie odezwała że chce wejść przed nich. Przez całą ciążę przepuszczono mnie raz. A raz się wcisnęłam, łejery ile komentarzy...

te komentarze są najlepsze. Ja powiedziałam ze nie będę się pchała brzuchem do przodu. Dobrze się czuje to przeżyje. Ale jak ktoś mnie poprosi bez kolejki to miło.
raz miałam w lidlu sytuacje ze babka poprosiła panią w ciąży do przodu i weszła akurat przede mną.Mina kasjerki bezcenna kiedy zobaczyła ze kupuje legginsy ciazowe 😂 było jej tak głupio ze aż mi się w duchu śmiać chciało. To było w czasie kiedy jeszcze dopinalam się w kurtkę i nie było tak bardzo widać 😀

Ja dziś 32+4, a USG będę miała dokładnie za tydzień.
To co, obstawiamy? 😀 ja obstawiam ze będzie ważył 2150 😉
(Nasz tydzień temu w piątek -34t. Miał prawie 2,5.)
Ostatnio mnie zauważyli (z obslugi sklepu) na końcu wielkiej kolejki w lidlu, i słyszę jak facet mówi do babki "zgarnij panią w ciąży i otwórz szóstkę" 😃 hyhyhy 😆

reklama
te komentarze są najlepsze. Ja powiedziałam ze nie będę się pchała brzuchem do przodu. Dobrze się czuje to przeżyje. Ale jak ktoś mnie poprosi bez kolejki to miło.
raz miałam w lidlu sytuacje ze babka poprosiła panią w ciąży do przodu i weszła akurat przede mną.Mina kasjerki bezcenna kiedy zobaczyła ze kupuje legginsy ciazowe 😂 było jej tak głupio ze aż mi się w duchu śmiać chciało. To było w czasie kiedy jeszcze dopinalam się w kurtkę i nie było tak bardzo widać 😀
Uważam ze to pracownicy powinni zwracać uwagę na to kto stoi w kolejce, a jak są kasy z pierwszeństwem no to już w ogóle powinni być wyczuleni.
Ja ostatnio robię zakupy w Biedzie, stoję przy warzywniaku i ładuje Marchew do siatki a babka starsza do mnie podbija, przepraszam Panią ja tylko buraczki wybiorę i musiałam się usunąć i zaczekać aż ona wybierze sobie takie jakie chce 🙈 Z mężem stalismy jak wryci ale chichralismy sie z sytuacji komentując " nie no bardzo proszę, Pani sobie wybierze a ja postoje tu sobie i urodzę"

Do góry