reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny a do szpitala to bierzecie jakieś kocyki itp?? Ja zapakowałam jeden, no bo raczej będzie ciepło( gorąco) .
Przecież rożek to chyba nie,???
Oprócz ubranek dla dzidzi co bierzecie dla dziecka??

Dziewczyny ile koszul bierzecie na oddział oprócz tej porodowej, ja ze względu na konflikt serologiczny obawiam się dłuższego pobytu i nie wiem czy zaplanowane 3 mi wystarczą
Ja naszykowalam 4 ..
Wizyta kontrolna, Kluseczek ma z dzisiejszych pomiarów 2, 5 kg. (I teraz mam zagwozdke, który pomiar był błędny bo ten sprzed 4 tyg. byl 2350 na tym samym sprzęcie) dr zadowolony z pomiarów glukozy, ale mimo to prawdopodobnie (czeka jeszcze na decyzje diabetologa) w 38 tyg.będę skierowana do szpitala. No dziewczyny, ostatnia prosta przede mną, 34 tydzień skończony 😀
Oo to duża dzidzia ...ja zaczęłam 32 i dziś na badaniu 1,5 kg
I główka w dół co mnie mega cieszy 😀

Dziewczyny a do szpitala to bierzecie jakieś kocyki itp?? Ja zapakowałam jeden, no bo raczej będzie ciepło( gorąco) .
Przecież rożek to chyba nie,???
Oprócz ubranek dla dzidzi co bierzecie dla dziecka??
Ja biorę rożek bo w szpitalu w którym rodzę jest wymagany ...ale mam taki cienki z bawełny ...kocyk tez spakowałam bambusowy choć nie wiem czy się przyda. Tak bardziej na wszelki wypadek ... oprócz tego pajace 5 szt. Body z krótkim 3 szt body z długim tez 3szt. Skarpetki czapeczki dwie cienkie i na wyjście mam body i leggi ...oczywiście spakowałam więcej żeby mój maz nie musiał już dowozić. Aaa i pieluszki tetrowe zwykle białe tez są wymagane w szpitalu w którym rodzę ...to do ubrania oprócz tego podkłady dla siebie i dziecka i resztę kosmetycznych rzeczy które zajęły pół walizki 😳

Ja biorę rożek bo w szpitalu w którym rodzę jest wymagany ...ale mam taki cienki z bawełny ...kocyk tez spakowałam bambusowy choć nie wiem czy się przyda. Tak bardziej na wszelki wypadek ... oprócz tego pajace 5 szt. Body z krótkim 3 szt body z długim tez 3szt. Skarpetki czapeczki dwie cienkie i na wyjście mam body i leggi ...oczywiście spakowałam więcej żeby mój maz nie musiał już dowozić. Aaa i pieluszki tetrowe zwykle białe tez są wymagane w szpitalu w którym rodzę ...to do ubrania oprócz tego podkłady dla siebie i dziecka i resztę kosmetycznych rzeczy które zajęły pół walizki 😳
Jak ja się ciesze, ze mój szpital zapewnia wszystko mi i dziecku. Jedyne co to dla siebie kosmetyki i ubrania biorę. No i potem potrzebuje tylko ubranka na wyjście 🙀

reklama
Do góry