reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Co do konkretnych ubranek, to nie da się tego z góry ustalić. Przecież to będzie zależało od pogody. Inaczej ubierzesz dzidziusia jak będzie 18 stopni i deszcz, a inaczej jak będzie 30 stopni i słońce...

Co do rozmiaru to ja będę brała i 56 i 62. Niektóre dzieci noszą od początku 62... Rzadko bo rzadko a jednak. I lepiej mieć nawet za duże ubranko niż za małe i żeby cisnęło, więc ja generalnie w szafie mam dużo więcej 62 niż 56.

Dziewczyny czy miałyście podwyzszone leukocyty w moczu? Miałam posiew i nie mam bakterii ale ostatnio miałam 11 a dziś 12 laukocytow.

No to ja bym się nie przejmowała. Co prawda teraz w ciąży mam dobre wyniki, ale przed nieraz mi się lekko nie zgadzały z normą te krwinki i lekarz zawsze mówił że to nic takiego. W każdym razie jak się martwisz to się skontaktuj z lekarzem telefonicznie i Ci powinien rozwiać wątpliwości :)

Witam.
Ja pakuje 56 po 3 - 4 komplety i 62 też z dwa wezmę. Oprócz bodziakow kopertowych , polspiochow i kaftaniki w, u nas przy synu bardzo sprawdziły się pajace na należy przez całość. Także z kilka wezmę, Czapski z dwie, trzy, skarpetki. Pieluszki tetrowe z dwie, trzy, bawełniane i kocyk też.

reklama
te podkłady poporodowe, i te na łóżko, do tego wkładki, ręczniki, koszule, klapki, kosmetyki, bardzo dużo miejsca to zajmuje, a wogóle nie wzięłam pod uwagę jeszcze rzeczy dla dziecka, w co się pakujecie?

Do góry