Wiesz co, pisałam dzisiaj ze znajoma i jej córka na tym usg 30+5 ważyła 2234 a urodziła się prawie 4kg naturalnieWłaśnie nie wiem, musze się w końcu zobaczyć z lekarzem prowadzącym i omówić co i jak.
reklama
niunia2324
Fanka BB :)
Dziękuję za tą wiadomość, nadzieja jeszcze jestWiesz co, pisałam dzisiaj ze znajoma i jej córka na tym usg 30+5 ważyła 2234 a urodziła się prawie 4kg naturalnie
AsiaPelasia
Jak tam dziewczyny 3 trymestr? doszły nowe dolegliwości, coś się nasiliło? Ja to się śmieję, że jak wstaję z łóżka to jak żółw przewrócony na skorupę tak nieporadnie więc zobaczymy jak to będzie do lipca
Niebieska_kredka
U mnie też to tak wygląda z nowych dolegliwości to trochę plecy mi dokuczają, szczególnie jak długo siedzę. No i brzuch już spory, więc zaczyna przeszkadzać, ale generalnie jest całkiem nieźleJak tam dziewczyny 3 trymestr? doszły nowe dolegliwości, coś się nasiliło? Ja to się śmieję, że jak wstaję z łóżka to jak żółw przewrócony na skorupę tak nieporadnie więc zobaczymy jak to będzie do lipca
U mnie tak samo. Mały coraz większy i się stawia jak się schyle czy przy stole siedzę pochylonaU mnie też to tak wygląda z nowych dolegliwości to trochę plecy mi dokuczają, szczególnie jak długo siedzę. No i brzuch już spory, więc zaczyna przeszkadzać, ale generalnie jest całkiem nieźle
Pralinka2020
a j się wogóle nie mogę nachylać do przodu, mam taki opór na brzuchu, że powoduje ból przy schylaniu, jakoś paralitycznie na boki się pochylamU mnie tak samo. Mały coraz większy i się stawia jak się schyle czy przy stole siedzę pochylona
Martitta88
Ja też właśnie za bardzo nie mogę się schylać do przodu, ani kucać.
Natalia198777
Dziewczyny jak u was ze skurczami ? U mnie 32tc przy pierwszej ciąży skurcze miałam tylko przy porodzie. W tej ciąży mam już od kilku tyg. Pojawiają się często np są co 10 min przez h i przechodzą. W poniedziałek bylam u lekarza na prenatalnym i bylo wszystko ok. W wtorek mam kolejna kontrolę. Dziś czuję się fatalnie znowu skurcze, młody się rozpycha jakoś mi słabo i wg jakiś flakkkkk ze mnie....
Martitta88
Ja mam... Nie liczę co ile i ile trwają, ale też mnie rozpycha w całym brzuchu dobrych kilka jak nie kilkanaście razy na dobę, zwłaszcza w nocy, i przez to nie mogę zasnąć. Generalnie to trochę się gubię, czy to skurcze, czy to dzidziuś mi napiera na brzuch... Jest to nieprzyjemne, ale raczej się nie martwię, że coś nie tak.
reklama
Martitta88
Polecam ten artykuł: Link do: Poród bez bólu: 10 sposobów na lekki poród Właśnie na niego trafiłam. Niby rzeczy dosyć oczywiste, ale myślę, że warto je wziąć do serca.
Właśnie słyszałam i czytałam już kilka razy o stosowaniu aromatoterapii podczas skurczów. Któraś z Was zamierza korzystać z te metody? Bardziej niż jakieś olejki, myślałam raczej o zwykłej świeczce zapachowej, ale takiej nietoksycznej. I natrafiłam szukając na markę Yankee Candle. Któraś z Was kojarzy świeczki tej marki?
Właśnie słyszałam i czytałam już kilka razy o stosowaniu aromatoterapii podczas skurczów. Któraś z Was zamierza korzystać z te metody? Bardziej niż jakieś olejki, myślałam raczej o zwykłej świeczce zapachowej, ale takiej nietoksycznej. I natrafiłam szukając na markę Yankee Candle. Któraś z Was kojarzy świeczki tej marki?