Martitta88
Fanka BB :)
Ja polecam sklepy z ubraniami 5-10-15 i w Reserved też są fajne i tanio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam kopertowe bo miałam te same obawy ☺ja się trochę boję kupować 56 zakładane przez głowę, że sobie potem z ubieraniem nie poradzę
ile sztuk kupiłaś? bo też się wahamJa kupiłam kopertowe bo miałam te same obawy ☺
a co się zakłada do kaftaników? bobas goły jest na dole czy spodenki mu się zakłada?6 body z krótkim rękawem i chyba z 8 body z długim rękawem , tez dwa kaftaniki kopertowe do szpitala (z uwagi na pepek) wszystko kopertowe. Reszta ciuszków z podarowanych mam głównie bodziaki i pajace
To się nazywa półśpiochy, takie spodenki ze "stopami"razem , lub zwykle spodenki i skarpetki.a co się zakłada do kaftaników? bobas goły jest na dole czy spodenki mu się zakłada?
Ja się przymierzam do tematu, jak się ogarnę po porodzie to chyba bym chciała spróbować. Musze zrobić rozeznanie najpierw bo wiem ze jest kilka opcji na wielopielo chciałabym wybrać najlepszy możliwy.
Ja też mam ostatnio bóle podbrzusza twardnienia, oraz od trzech dni ból kręgosłupa na dole.U mnie np. nie pomaga jedzenie na ruchy.
Powiem wam gorszy problem mam bo boli mnie podbrzusze już od wtorku w nocy☹ mój ginekolog jak zadzwoniłam wypiął się na to że mnie boli podbrzusze kazał nospe brać i wyrazie co pojechać na izbę jak nie przejdzie lub się nasili ale nie powiedział ile barć itp. nic nie wspomniał o tym żeby przyjechać na wizytę żeby mnie zbadał czy coś zainteresował się jaki to ból co się dzieje tylko no-spa i dowodzenia chodzę prywatnie płace po 250 zł za wizytę więc jestem w szoku że się nie zajął a ja musiałam szukać lekarza innego żeby zobaczyć co się dzieje więc poszłam do innego ale wszystko ok ma USG wszytko ok szyjka ok ale mówi że taki ból jest nienormalny nie powinno tak być musiałam się przeciążyć czy przepracować ale nic takiego nie robiłam ostatnio chociaż mi się może wydawać że nic nie robiłam a jednak może coś zrobiłam kazał leżeć i odpoczywać czy was może tez bolało podbrzusze? Zrobiłam posiew bo może to ZUM czekam z niecierpliwością na wynik ale nie mam objawów pieczenia podczas oddawania moczu czy innych objawów ZUM itp. badanie ogólne moczu wyszło wszytko ok tylko flora bakteryjna liczna więc czy tylko na podstawie tego może być ZUM ?
ja kompletnie tego nie pojmuję to czym się (na okoliczność pępka) różni kaftanik i spodenko-półśpiochy od pajaca czy bodziaka? i tak pępek zakryty i tak... mogłyby te pęki odpadać od razu!To się nazywa półśpiochy, takie spodenki ze "stopami"razem , lub zwykle spodenki i skarpetki.
Nie wiem jaki masz stosunek do używanych rzeczy ale polecam aplikacje Vinted. Naprawdę za grosze można kupić fajne ubranka Taki maluch to ani nie zniszczy, czasami założy raz albo wcale jakieś ubranko.Polecam. PS. Ja ogólnie ubranka mam po dzieciach rodzeństwa ale kilka zamówień zrobiłam, nie mogłam się oprzeć takie ceny np nowy dresik z metką 20zlskorzystałam z promocji w smyku i kupiłam dla małej trochę ubranek ależ to wszystko jest słodkie nie wiedziałąm, że tyle radości mi to sprawi, może mój instynkt na różowe się w końcu objawił wybrałam ubranka głównie na 62, ale po przemyśłeniu dokupię kilka na 56 bo myślę, że z miesiąc będzie w tym rozmiarze chodzić, więc żeby coś miałą w swoim rozmiarze dla początkowego komfortu do staliśmy ubranka głównie chłopięce, czyli de facto takie uniwersalne płciowo i stonowane i postanowiłam zaszaleć z różem, myszką miki i kwiatkami, żeby było coś bardziej tendencyjnego dla dziewczynki, sama jestem czwartym dzieckiem i mam jakiś defekt chodzenia całe dziecińswto w ciuchach po starszej siostrze jak korYstacie z jakichś stonek gdzie są jakieś promki albo dobre ceny to koniecznie dajcie znać, teraz H&m przeglądam, ale to wszystko po prostu majątek kosztuje, za to za bodziaki w smyku płaciłam po 16-17 złotych, więc warto obserwować oferty