Kasiula_84
Aktywna w BB
Bardzo ładny.To zdjęcie lepiej oddaje naturalny kolor.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładny.To zdjęcie lepiej oddaje naturalny kolor.
mój też jest ciemniejszy niż na zdjęciach, limuzyna jak się patrzy, ja bym nią chętnie jeździła ! martwię się jedynie, że gondola nie należy do największych (teraz większość wózków ma takie małe gondole) i jak nasze bobasy po 5 miesiącach powinny jeszcze jeździć w gondolach, akurat będzie zima, one już znacznie urosną, a trzeba je będzie jescze upchnąć w te zimowe śpiworki, to czy się będą na pewno mieścić, najwyżej się wcześniej spacerówkę wyjmie, dobrze, że się rozkłada na płasko. My mamy drugi wózek, taki stary po moim siostrzeńcu, bo mamy dom rodzinny do którego często podróżujemy i nie chce nam się wozić wszystkich tych klamotów co tydzień, więc część wyprawki będziemy mieć podwójną (to do naszego domku kupujemy, a to co dostajemy dla małej to ląduje na działce ) i powiem Wam, że może ten wózek stary nie jest jakiś super najatrakcyjniejszy, ale i gondolę ma bardzo dużą i mega amortyzację - do lasu niezbędne są duże koła, teraz nie widziałam w sklepie takich wózków, niby no name a jest naprawdę fajny, więc to w praktyce się okaże jak nam się będzie używać tego całego sprzętuTo zdjęcie lepiej oddaje naturalny kolor.
My chyba tez sie zdecydujemy na ten avionaut pixel .No właśnie fotelika nie mamy jeszcze wybranego. Ale fotelik będę chciała zamówić w ciągu 2-3 tyg. Chłopak najbardziej na razie obstawia avionaut pixel. A co Wy polecacie?
Długość gondoli to 86 cm, myślę, że dziecko do 6 miesięcy spokojnie się w niej zmieści, nawet zimą, ale zobaczymy w praktycemartwię się jedynie, że gondola nie należy do największych (teraz większość wózków ma takie małe gondole) i jak nasze bobasy po 5 miesiącach powinny jeszcze jeździć w gondolach, akurat będzie zima, one już znacznie urosną, a trzeba je będzie jescze upchnąć w te zimowe śpiworki, to czy się będą na pewno mieścić,
to raczej problem z szerokością, że na boki będzie ciasno, bo tak wymiarowo to się zmieści choćby na siłęDługość gondoli to 86 cm, myślę, że dziecko do 6 miesięcy spokojnie się w niej zmieści, nawet zimą, ale zobaczymy w praktyce
U mnie np. nie pomaga jedzenie na ruchy.Heh, ciężko zjeść czekoladę o 23 Ale tak, zwykle pomaga czekolada, lody, banan
Tak zrobię ale czekam jeszcze na wynik posiewu wtedy wszytko będzie jasne mam nadzieję że dziś będzie wynik. Bo tak to da mi w ciemno antybiotyk czy to ZUM czy nie.Co do interpretacji badań to najlepiej tez zadzwonić do swojego lekarza, każdy przypadek może być tak naprawdę inny. Ja miałam ZUM bezobjawowy i wyszedł dopiero przy badaniu moczu i krwi jednocześnie, wysłałam MMS wyniki mojej doktor i wypisała odpowiednie leki.