Pralinka2020
Fanka BB :)
w Orłowskim na CzerniakowskiejO
A w którym szpitalu zamierzasz rodzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w Orłowskim na CzerniakowskiejO
A w którym szpitalu zamierzasz rodzić?
mi waga tak rośnie, że chyba przestanę ze strachu się ważyć, aż kryzys chyba przechodzę, brzuch mam bardzo mały, a przytyłam już 8 kg! czuję się jak słońPoza tym jak nam waga idzie w górę to też jest jakiś znak ja mam tak jak Ty, @Madziulka1988 i w dodatku wiem, że nie będę miała wcześniej USG niż za półtorej miesiąca, ale wierzę, że wszystko jest ok i wierzę, że jak coś by miało być nie tak to by organizm dawał jakieś znaki, a ja się czuję dobrze, czuje ruchy, widzę, że brzuch mi rośnie i waga też
@Madziulka1988 Nic się nie martw, jak byłam w 22 tyg na prenatalnych mała miała 350g, ale już na wizycie 2 tyg później miała 750g. Teraz jest już przyspieszenie więc nie zdziw się jak będzie miała ponad kilogramMadziulka- nic się nie martw, napewno córcia urosła! my tez ostatni raz mieliśmy w lutym USG to synek ważył 320g, a wczoraj już lekko ponad 930!
ja dopiero 26, rano wstaję to ta ciąża dla osoby postonnej zupełnie niewidoczna, a po jedzeniu zaczyna rosnąć i wieczorem to osiąga już całkiem konkretne rozmiary i rano znów znika, ja nadal śpię na brzuchu, jakoś mi się chyba na boki ten brzuch rozlewa a nie do przodu, bo niby go nie bardzo widać a kurtkę ostatnio ledwo dopięłam8 kilo to wcale nie tak dużo... Ja przytyłam 7 i mi kalkulator wagi pokazuje, że to nawet za mało. Brzuch mi już wyskoczył do przodu, wcześniej miałam dosyć płaski, ale ja już jestem w 28. tygodniu, a dopiero od niedawna mi zaczął rosnąć
Ja jestem w 27 tygodniu i waga już 8.5 kg na plusie więc nie jesteś sama =)mi waga tak rośnie, że chyba przestanę ze strachu się ważyć, aż kryzys chyba przechodzę, brzuch mam bardzo mały, a przytyłam już 8 kg! czuję się jak słoń