reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

linomag zielony, olej ze słodkich migdałów, lanolina, i kupiłam do kąpieli mydełko morelowe coslys, (wiem, że teraz dzieci się myje wodą, ale te bobasy też się zakurzą i spocą latem, więc co którąś kąpiel na pewno będę robić z mydełkiem) jak trzeba będzie coś natłuścić to mam też masło shea, którego sama używam

reklama
Onka dacie z maluszkiem radę! Będzie dobrze! Jesteś ‚pod okiem’ specjalistów, trzeba myśleć tylko pozytywnie ❤️ My dziś w końcu się zobaczyliśmy po 2 miesięcznej przerwie z maluszkiem- tj. Ja widziałam na USG ale mam wspaniałą doktor i pozwoliła na filmowanie USG, żeby mąż zobaczył :) wszystko bardzo dobrze, oby tak dalej! Całe szczęście na krzywą nie muszę iść bo glukoza za każdym razem właściwie identyczna 80-82 także pani Doktor nie widzi wskazań żebym się niepotrzebnie narażała. Co do kosmetyków to ja pewnie będę zamawiała jakoś w maju, moje naturalne mają trochę krótszy okres przydatności a jak będę robiła zamówienie to akurat jak tez będę potrzebowała 😄

Onka dacie z maluszkiem radę! Będzie dobrze! Jesteś ‚pod okiem’ specjalistów, trzeba myśleć tylko pozytywnie ❤ My dziś w końcu się zobaczyliśmy po 2 miesięcznej przerwie z maluszkiem- tj. Ja widziałam na USG ale mam wspaniałą doktor i pozwoliła na filmowanie USG, żeby mąż zobaczył :) wszystko bardzo dobrze, oby tak dalej! Całe szczęście na krzywą nie muszę iść bo glukoza za każdym razem właściwie identyczna 80-82 także pani Doktor nie widzi wskazań żebym się niepotrzebnie narażała. Co do kosmetyków to ja pewnie będę zamawiała jakoś w maju, moje naturalne mają trochę krótszy okres przydatności a jak będę robiła zamówienie to akurat jak tez będę potrzebowała 😄
Super! ❤️ Masz zdjęcie USG? Zazdroszczę :) ja będę miała USG dopiero pod koniec maja.

Super! ❤️ Masz zdjęcie USG? Zazdroszczę :) ja będę miała USG dopiero pod koniec maja.
Dziewczyny, mi udało się zobaczyć małą zgodzie z planem jak co miesiąc. Napiekniejsze zdjęcia USG są jednak z pierwszego trymestru, kiedy widać maleństwo w całości. Teraz mam na zdjęciu tylko buźkę,co też jest piękne, bo widać już po kim ma nosek 😉

Załączniki

• IMG_20200416_002249.jpg
    IMG_20200416_002249.jpg
    365,1 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry