reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

linomag zielony, olej ze słodkich migdałów, lanolina, i kupiłam do kąpieli mydełko morelowe coslys, (wiem, że teraz dzieci się myje wodą, ale te bobasy też się zakurzą i spocą latem, więc co którąś kąpiel na pewno będę robić z mydełkiem) jak trzeba będzie coś natłuścić to mam też masło shea, którego sama używam

reklama
Onka dacie z maluszkiem radę! Będzie dobrze! Jesteś ‚pod okiem’ specjalistów, trzeba myśleć tylko pozytywnie ❤️ My dziś w końcu się zobaczyliśmy po 2 miesięcznej przerwie z maluszkiem- tj. Ja widziałam na USG ale mam wspaniałą doktor i pozwoliła na filmowanie USG, żeby mąż zobaczył :) wszystko bardzo dobrze, oby tak dalej! Całe szczęście na krzywą nie muszę iść bo glukoza za każdym razem właściwie identyczna 80-82 także pani Doktor nie widzi wskazań żebym się niepotrzebnie narażała. Co do kosmetyków to ja pewnie będę zamawiała jakoś w maju, moje naturalne mają trochę krótszy okres przydatności a jak będę robiła zamówienie to akurat jak tez będę potrzebowała 😄

Onka dacie z maluszkiem radę! Będzie dobrze! Jesteś ‚pod okiem’ specjalistów, trzeba myśleć tylko pozytywnie ❤ My dziś w końcu się zobaczyliśmy po 2 miesięcznej przerwie z maluszkiem- tj. Ja widziałam na USG ale mam wspaniałą doktor i pozwoliła na filmowanie USG, żeby mąż zobaczył :) wszystko bardzo dobrze, oby tak dalej! Całe szczęście na krzywą nie muszę iść bo glukoza za każdym razem właściwie identyczna 80-82 także pani Doktor nie widzi wskazań żebym się niepotrzebnie narażała. Co do kosmetyków to ja pewnie będę zamawiała jakoś w maju, moje naturalne mają trochę krótszy okres przydatności a jak będę robiła zamówienie to akurat jak tez będę potrzebowała 😄
Super! ❤️ Masz zdjęcie USG? Zazdroszczę :) ja będę miała USG dopiero pod koniec maja.

Super! ❤️ Masz zdjęcie USG? Zazdroszczę :) ja będę miała USG dopiero pod koniec maja.
Dziewczyny, mi udało się zobaczyć małą zgodzie z planem jak co miesiąc. Napiekniejsze zdjęcia USG są jednak z pierwszego trymestru, kiedy widać maleństwo w całości. Teraz mam na zdjęciu tylko buźkę,co też jest piękne, bo widać już po kim ma nosek 😉

Załączniki

• IMG_20200416_002249.jpg
    IMG_20200416_002249.jpg
    365,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry