reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć dziewczyny 😚widze , ze juz szykujecie wyprawkę do szpitala .... a mi sie ciagle wydaje ze jeszcze jest czas ....chyba bede musiała tez usiąść i zamówić co trzeba 😃zaczęłam 23 tc , muszę zrobić test na glukozę a mam pełno obaw czy teraz bedzie bezpiecznie :( czy czekać ale do kiedy .... potem moze być gorzej w sensie ze więcej przypadków wirusa .... co tu robić 😐🤔
Ja też mam wrażenie że mam tyły. Jeszcze nic nie mam 😂🤭

Cześć dziewczyny 😚widze , ze juz szykujecie wyprawkę do szpitala .... a mi sie ciagle wydaje ze jeszcze jest czas ....chyba bede musiała tez usiąść i zamówić co trzeba 😃zaczęłam 23 tc , muszę zrobić test na glukozę a mam pełno obaw czy teraz bedzie bezpiecznie :( czy czekać ale do kiedy .... potem moze być gorzej w sensie ze więcej przypadków wirusa .... co tu robić 😐🤔

Na test OGTT masz jeszcze trochę czasu może wstrzymaj się jeszcze, w wytycznych gdzieś czytałam że jeżeli ma to być badanie profilaktyczne a poprzednie badanie glukozy na czczo było ok to nie trzeba tobić tego testu :)

Ja też jestem w 23 tyg (22+5) i na ostatniej wizycie lekarz nawet nie sugerował nic o glukozie, wcześniej cukier na czczo był ok więc pewnie na następnej wizycie. 08.04 dopiero mi to zleci, jeszcze jest trochę czasu :)

Ja powoli kompletuje wyprawkę ale narazie to tylko rzeczy typu ubranka, kocyki, pieluszki.. Dziś przyszła paczka ze smyka z kocykiem bambusowym, 2pary body i smoczki lovi, wszystko upolowane na promocji 😍
Łóżeczko mam upatrzone w zestawie z przewijakiem ochraniaczami pościelą materacem itd. ale zamówię dopiero po świętach.
Szczerze mówiąc mam takie parcie na zakupy że szok.. Ale trochę się powstrzymuje bo po pierwsze jeszcze dużo czasu, a po drugie finanse. 😵🙈 Takie to wszystko piękne i drogie... 😆😍

reklama
Ja powoli kompletuje wyprawkę ale narazie to tylko rzeczy typu ubranka, kocyki, pieluszki.. Dziś przyszła paczka ze smyka z kocykiem bambusowym, 2pary body i smoczki lovi, wszystko upolowane na promocji 😍
Łóżeczko mam upatrzone w zestawie z przewijakiem ochraniaczami pościelą materacem itd. ale zamówię dopiero po świętach.
Szczerze mówiąc mam takie parcie na zakupy że szok.. Ale trochę się powstrzymuje bo po pierwsze jeszcze dużo czasu, a po drugie finanse. 😵🙈 Takie to wszystko piękne i drogie... 😆😍
ja właściwie zaczęłam mieć wątpliwości czy to jeszcze tak dużo czasu, nie chcę w 9 miesiącu się nad wyprawką zastanawiać, będę oglądać filmiki o karmieniu :)

Do góry