reklama
AsiaPelasia
Fanka BB :)
Najważniejsze to mieć skórę nawilżoną, balsamy i oliwki pomagają zmniejszać szkodę ale niestety jak ma się skłonność to rozstępy wyjdą nie ważne jak dobrym specyfikiem się smarujemy ja rozstępów mam sporo po szybkim dojrzewaniu ale dobrze razem żyjemy, nie przeszkadzają mi- ja się za to martwię kilogramami po ciąży na razie połowa i 6 kg na plusie, staram się już ograniczyć sobie zachciankowe jedzenie (fast food, tabliczki czekolady) i więcej chodzić ale zobaczymy
Ja również mam rozstępy po dojrzewaniu, nie przeszkadzają mi one. Ale polecam oliwki na jeszcze wilgotna skórę wcierac, plus picie wody, nic lepiej nie działa na skórę jak dobre nawodnienieNajważniejsze to mieć skórę nawilżoną, balsamy i oliwki pomagają zmniejszać szkodę ale niestety jak ma się skłonność to rozstępy wyjdą nie ważne jak dobrym specyfikiem się smarujemy ja rozstępów mam sporo po szybkim dojrzewaniu ale dobrze razem żyjemy, nie przeszkadzają mi- ja się za to martwię kilogramami po ciąży na razie połowa i 6 kg na plusie, staram się już ograniczyć sobie zachciankowe jedzenie (fast food, tabliczki czekolady) i więcej chodzić ale zobaczymy
Ja właśnie już też połowa ciąży, a póki co jestem 1 kg na plusie co mnie szokuje, bo zawsze miałam tendencję do szybkiego tycia... Ale nie mam żadnych zachcianek, najbliżsi nawet zauważyli, że jem jakby mniej.
AsiaPelasia
Tak jak mówisz, Kaja- nawodnienie! oj to zazdraszczam, ja dziś musiałam się zahamować, kiedy po śniadaniu miałam ochotę zjeść czekoladę, skończyło się na dwóch rządkach całe szczęście Czekam z niecierpliwością na tańsze arbuzy, na truskawki i resztę pysznych wiosenno letnich owoców, mam nadzieje ze trochę mnie wybawią
Coś czuję, że nadrobię kilogramy to taka cisza przed burza z moimi skłonnościami do tyciaTak jak mówisz, Kaja- nawodnienie! oj to zazdraszczam, ja dziś musiałam się zahamować, kiedy po śniadaniu miałam ochotę zjeść czekoladę, skończyło się na dwóch rządkach całe szczęście Czekam z niecierpliwością na tańsze arbuzy, na truskawki i resztę pysznych wiosenno letnich owoców, mam nadzieje ze trochę mnie wybawią
Ale fakt, oby do wiosny i lata, świeże warzywka, owoce... Mniam
cytrynk4
@AsiaPelasia witaj w klubie, 6 miesięcy 6 kg ale ostatnio mnie tak ciągnie do słodkiego codziennie coś zjem choćby malutkie merci jednk, no dobra na jednym się nigdy nie kończy ale tak dwa trzy [emoji14]
niunia2324
Kochana ja juz mam 20! I nadal się zastanwiam gdzie te kg, lekarz tez zdziwiony! Prawda, przed ciążą byłam chudzielcem do kwadratu, chyba nadrobiłam po prostu teraz porządna ze mnie ciężarówkaNajważniejsze to mieć skórę nawilżoną, balsamy i oliwki pomagają zmniejszać szkodę ale niestety jak ma się skłonność to rozstępy wyjdą nie ważne jak dobrym specyfikiem się smarujemy ja rozstępów mam sporo po szybkim dojrzewaniu ale dobrze razem żyjemy, nie przeszkadzają mi- ja się za to martwię kilogramami po ciąży na razie połowa i 6 kg na plusie, staram się już ograniczyć sobie zachciankowe jedzenie (fast food, tabliczki czekolady) i więcej chodzić ale zobaczymy
AsiaPelasia
Niunia coś czuję, że jak taka chudzinka z Ciebie to po ciąży raz, raz a już Ci ubędzie tych dodatkowych kg! ja żeby schudnąć się muszę nagimnastykować nieźle, kiedyś schudłam ponad 20 kg ale to w ciągu 2 lat, powolutku, mocno przytyłam przy dojrzewaniu ale jak schudłam to od tego czasu nie było widać śladu tych kg aż do teraz mąż mówi oczywiście, żebym się nie przejmowała ale wiecie jak to denerwuje chłopa gadanie co może zjeść konia z kopytami, dwa kartony czekolady i jeszcze schudnie Na razie nie jest najgorzej z tymi 6 kg ale koleżanki straszą, ze najwiecej w 3 trymestrze przybrały
reklama
niunia2324
No to już się boję 3 trymestru. W przyszłym tyg lecę na test obciążenia glukoza,zobaczymy czy tu nie ma przyczyny tych kgNiunia coś czuję, że jak taka chudzinka z Ciebie to po ciąży raz, raz a już Ci ubędzie tych dodatkowych kg! ja żeby schudnąć się muszę nagimnastykować nieźle, kiedyś schudłam ponad 20 kg ale to w ciągu 2 lat, powolutku, mocno przytyłam przy dojrzewaniu ale jak schudłam to od tego czasu nie było widać śladu tych kg aż do teraz mąż mówi oczywiście, żebym się nie przejmowała ale wiecie jak to denerwuje chłopa gadanie co może zjeść konia z kopytami, dwa kartony czekolady i jeszcze schudnie Na razie nie jest najgorzej z tymi 6 kg ale koleżanki straszą, ze najwiecej w 3 trymestrze przybrały