Aniaania25
Fanka BB :)
Na mnie obecnie działa letnia herbata owocowa.Ponoć migdały i imbir ale nie próbowałam
I niestety woda gazowana a do tej pory nie nawidzilam wody gazowanej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mnie obecnie działa letnia herbata owocowa.Ponoć migdały i imbir ale nie próbowałam
No zupa pomidorowa to jest Bardzo prosta, bo to w sumie rosół z przecierem i śmietankąTo podzielcie się przepisem dla zupełnego laika jeśli chodzi o zupy [emoji120] Mam ślinotok ... [emoji1786]
CholerkaKurde jeszcze Młody mi tym zinnatem wymiotuje, a jest tak gęsty ten antybiotyk że mi go braknie i jutro muszę skombinować receptę.
Ja tylko jak robie zupę krem z pomidorów, wtedy biere swiezaki i jest też pychaJa przecieram pomidory na tarce i podsmażam na patelni -sztooooos i czosnek musowo
Ja nie mam w ogóle mdłości w pracy, adrenalina albo szef mi to wszystko hamują...Ponoć migdały i imbir ale nie próbowałam
Lola wylazlas? Napisz w końcu że wszystko gra. Co Ty tam tak dlugo siedzisz
Hahahaha ja tez już któryś dzień z kolei bez mdłości . I taka mam ochotę na makaron ze szpinakiem ooooo mniamJa nie mam w ogóle mdłości w pracy, adrenalina albo szef mi to wszystko hamują...
Bardzo dobry kochanaGusia, mam wrażenie ze masz dzisiaj bardzo dobry dzień aż mnie zarażasz tym podejściem
Hahah, może działa na Ciebie jak środki odurzające ale zazdroszczę ale to bardzo dobre podejście ! Marysia się na pewno cieszy ze jej mama ma taki humorBardzo dobry kochana
Może mi odwaliło po tym progesteronie Jakieś sympatyczne skutki uboczne
Wbiłam sobie do mojej główki że nie mogę się wiecznie martwić. I tak nic nie zmienie.
Muszę się cieszyć z tego co mam. Koniec narzekania i lamemtowania