reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Cześć Dziewczyny,
Jak samopoczucie?

Aplikacja właśnie mi ogłosiła, że zaczynamy ostatni tydzień życia zarodkowego. No proszę, mały człowiek już prawie ukształtowany :)

@Melo12 - gratuluję udanej wizyty. Niech maluszek ładnie i zdrowo rośnie.

@Kasiaparasia - podziwiam. Ja w tym roku już czuję jakie mam zaległości w przygotowaniach (chociażby ostateczny wybór prezentów). W pracy też na koniec roku dużo jest takich świątecznych rzeczy do zrobienia i wszystko leży 🤦

@Gusia 2106 - ja mam 2x10 mg dydrogesteronu czyli syntetycznego progesteronu. Nie wiem jak to się przelicza na naturalny progesteron.

Miłego dnia!!

Ja mam luteine 2x1 tj. 2x100mg
No ja mam 50mg dziennie, i dziś znów plamienia..😵😱
Dałam sobie dwie tabsy tj. 100mg.
Przeszły mi mdłości...
Ehh..jak tu kuźwa myśleć pozytywnie.
Nie mówię nic mojemu, dziś mu się śniło ze byliśmy na badaniu i było serduszko... Taki zadowolony to opowiadał...
Masakra jakaś.....

No ja mam 50mg dziennie, i dziś znów plamienia..😵😱
Dałam sobie dwie tabsy tj. 100mg.
Przeszły mi mdłości...
Ehh..jak tu kuźwa myśleć pozytywnie.
Nie mówię nic mojemu, dziś mu się śniło ze byliśmy na badaniu i było serduszko... Taki zadowolony to opowiadał...
Masakra jakaś.....
A mnie dziś boli okropnie brzuch dołem w pachwinie eh 😰 boję się

My właśnie wróciliśmy ze spaceru z psami.
Zaliczyliśmy jakieś 4km .
W tej ciąży zamierzam być dużo bardziej aktywna.

Współczuję wam tych wszystkich stresów, plamien itp. ale pozytywne myślenie jest najważniejsze . Wszytsko będzie dobrze.

reklama
Hej dziewczynki

Ja dzisiaj coś mięsko dzień mam na maksa .stary sprząta i gotuje obiad....
mogę poleżeć

@Gusia 2106 ja bym chyba powiedziała żeby samej tego nie dźwigać ....
uważaj na siebie i dużo pozytywnych myśli i energii

Do góry