Trzymam kciuki musi być dobrzeIm dłużej czekam tymbardziej się stresuje jak mi powie coś niepokojącego to chyba padnę na zawał !!!! Zaraz wchodzę trzymajcie kciuki dziewczyna jest tu przede mną i maleństwo jej nie rośnie . Masakra !!!
reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Mocno trzymamyIm dłużej czekam tymbardziej się stresuje jak mi powie coś niepokojącego to chyba padnę na zawał !!!! Zaraz wchodzę trzymajcie kciuki dziewczyna jest tu przede mną i maleństwo jej nie rośnie . Masakra !!!
Paulina.zen
Wszystko dobrze . 1 cm szczęścia Skierowanie na badanie i za dwa tygodnie wizyta z założeniem karty
takajedna_87
Jak Ty to znalazłaś ? Ja logując się na portalu wchodzę w umów wizytę i wszystko mogę wybrać ale wyskakuje : poza pakietem [emoji848] Pakiet mam opłacany przez firmę, w której pracuję ....Serio nie masz ??? No ja mam i to nawet sporo
Karusia18192
Widać już serducho?Wszystko dobrze . 1 cm szczęścia Skierowanie na badanie i za dwa tygodnie wizyta z założeniem karty
Paulina.zen
@takajedna_87 sprawdź sobie ten pakiet bo ja mam standard i wszystkie badania w ciąży ( oprócz prenatalnych) mam za darmo
Paulina.zen
Widać już serducho?
Widać
Paulina.zen
Jak Ty to znalazłaś ? Ja logując się na portalu wchodzę w umów wizytę i wszystko mogę wybrać ale wyskakuje : poza pakietem [emoji848] Pakiet mam opłacany przez firmę, w której pracuję ....
To masz na bank tak samo jak ja . Bo one wszystkie takie same . Wszystkie badania są za darmo
Ja to mam u siebie w systemie cała rozpiskę chcesz to aci wyślę na priv
Karusia18192
O jaaa, super ciekawe co powie mi jutro. Mam już takiego stresa że ledwo żyjęWidać
reklama
Paulina.zen
O jaaa, super ciekawe co powie mi jutro. Mam już takiego stresa że ledwo żyję
Wierze ja już wcześniej widziałam serduszko i ciaza była mniejsza ale usg lepsze te to jakaś masakra praktycznie nic nie widać