reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dokładnie tak... ja pracuję przy kompie ale na głowie mnóstwo zadań i odpowiedzialność co przyczynia się do stresu. Muszę kontrolować logistykę tym samym chodzę po magazynie pełnym wózków widłowych i półek z towarem pod sam dach . Wczoraj miałam szkolenie bhp i koles mówi , ze to co robię to stan zagrożenia na poz 1 wychodząc na magazyn to juz 3 na 3.Do tego dojeżdżam autem 25 km

Ja pracowałam jako kierownik w salonie odzieżowym. Stad moja decyzja o L4. Dźwiganie, wielki stres, mnóstwo zadań problemów na głowie, praca po 12 h
Cieszę się ze poszłam i mogę odsapnąć :)

reklama
Ja jestem przerażona jak wy piszecie o takich lekarzach , którzy wogole tak mówią!!!!

Masz zamiar dalej do niego chodzić ????
ja tez :( w pierwszej ciazy mialam plamienia i krwiak i na szczescie dostalam duzo progesteronu i lezenie i ledwo sie udalo :) a corka jest madra piekna i wszystko z nia ok
jakos nie moge sobie wyobrazic ze trafialm na takiego lekarza i moglo by jej nie byc :( :(
czasami ludzki organizm nie jest taki madry jakby sie wydawalo :( a co z tymi wszystkimi ciazami co na sterydach zastrzykach z heparyny i tonach progesteronu - przeciez bez tego tez by dzieci nie bylo :( :(

ciężka matematyka:D
Otoz to!! To niemozliwe ze jestem w 8 tc skoro w ubieglym tyg mialam usg i wychodzilo z niego 5+6 [emoji1787] gdzies tydzien z kawalkiem uciekl, zwlaszcza ze gin mowil w czwartek ze jest kilka dni mlodsza ciaza
Noooooooo brawo :) ja jestem 7+4
U mnie ostatni okres był 5.10 więc teoretycznie też 8. tydzień, ale z usg wychodzi inaczej
Chyba nie zrozumialyscie ironii...

@limaaa - masakra... Empatia tego lekarza wylewa się drzwiami i oknami.
Ja wiem, że lekarze podchodzą do tych spraw na zimno, ale qrwa nie musi swoich poglądów przedstawiać pacjentce w ciąży...
A duphaston jest przepisywany często profilaktycznie i fakt, jest nadużywany. Np. ja zażywam a nigdy nie miałam badanego progesteronu. Nie wiem nawet po co go biorę, bo był mi zalecony przed ciążą na coś innego. Ale to nieszkodliwy lek, więc będę brać tyle ile mi zapiszą.
No ja po zbyt dlugim braniu duphastonu mialam problem z urodzeniem corki

Cześć dziewczyny, wracam z pracy.
Jadę prosto do lekarza po wyniki, trzymajcie kciuki!
Dostałam dzisiaj tak w dupę w pracy ze masakra 😑

reklama
Do góry