reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A ja też ostatnio płaczka. Już sobie wyobrażam co będzie jak Allegro wjedzie przed świetami z tymi swoimi rozczulającymi reklamami, to ja się przecież łzami zaleję. Hormony hej hormonyjeżu jaka mi się płaczka włączyła... qurwa, leci reklama mikolajkowegobloku reklamowego i już mi się. łzy cisną.
nienawidzę tego stanu, pamiętam z poprzedniej ciąży. jakie to wkurwiajace :/
Paulina.zen
Fanka BB :)
Hahahahahha przybij piątkę ja rycze na reklamie tofiffi i każdym świątecznym wątkujeżu jaka mi się płaczka włączyła... qurwa, leci reklama mikolajkowegobloku reklamowego i już mi się. łzy cisną.
nienawidzę tego stanu, pamiętam z poprzedniej ciąży. jakie to wkurwiajace :/
montek.87
Ja mam jutro wizyte konczaca szpital i zobacze co mi powie. Prywatnie gin dopiero 12ego... [emoji17]Ja idę w tym tygodniu na badania, liczę ze ok 200 zł wyjdzie za wszystko. Ale w środę mam wizytę na NFZ zobaczę co mi powie
Paulina.zen
A mnie właśnie baba z LuxMedu zirytowała. Nosz ***** mac mam pakiet w LuxMedzie a nie mogę korzystać z portalu pacjenta
Musiałabym podpisać regulamin w Warszawie bądź Krakowie by mieć dostęp ale nawet jak zrobię badania w Polkowicach to wyników badań nie będę mogła odczytać.
Co innego jak bym zrobiła w Warszawie i w Krakowie to wtedy będą widoczne
Musiałabym podpisać regulamin w Warszawie bądź Krakowie by mieć dostęp ale nawet jak zrobię badania w Polkowicach to wyników badań nie będę mogła odczytać.
Co innego jak bym zrobiła w Warszawie i w Krakowie to wtedy będą widoczne
Paulina.zen
Ja mam jutro wizyte konczaca szpital i zobacze co mi powie. Prywatnie gin dopiero 12ego... [emoji17]
Daj znać co i jak . Ja prywatnie idę 9-go grudnia
Muszę jeszcze do Zusu się dodzwonić
Jestem już wkurzona na maksa. Z tego wszystkiego nawet mdłości ni przeszły
montek.87
What the f*ck?! POLSKA!!A mnie właśnie baba z LuxMedu zirytowała. Nosz ***** mac mam pakiet w LuxMedzie a nie mogę korzystać z portalu pacjenta [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Co innego jak bym zrobiła w Warszawie i w Krakowie to wtedy będą widoczne [emoji23][emoji23][emoji23]
Dam, dam... Ale nie wiem co robic w razie czego... Zakladac karte w razie czego? Hmm...Daj znać co i jak . Ja prywatnie idę 9-go grudnia
Muszę jeszcze do Zusu się dodzwonić
Jestem już wkurzona na maksa. Z tego wszystkiego nawet mdłości ni przeszły
Paulina.zen
A szkoda słów nie wiem po co to mam w takim razie się mój pracodawca nie popisałWhat the f*ck?! POLSKA!!Dam, dam... Ale nie wiem co robic w razie czego... Zakladac karte w razie czego? Hmm...
mic_ani
Ja mieszkam nie dalekoJa jestem z gdanska
reklama
montek.87
Polskie przepisy potrafia zaskoczyc... Wiem cos o tym [emoji16] mialam jazdy ze spadkiem po ojcu...A szkoda słów nie wiem po co to mam w takim razie się mój pracodawca nie popisał [emoji1787][emoji1787]