reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

I złapałam się teraz na tym, że taka twarda jestem cały czas myślę będzie dobrze, a znów zaczęłam myśleć o tym TSH czy może za późno te tabletki zaczęłam brać, i brak tych wymiotów. Już chcę piątek i te badanie. 2 tygodnie ciągną się jak pół roku.

reklama
Kasiunia wszystkiego dobrego! Dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania ❤❤❤
Ja do dzisiaj miałam tylko mdłości silne, a dzisiaj już podwójne wymioty zaliczone, aż mnie ze snu wyrwało... Gusia nie martw się tym TSH, ja mam 8, mimo ze przed ciaza miałam 1. Mój lekarz mówi ze takimi wahaniami nie ma się co martwić, bo jest wykryte od razu i jest wdrożone leczenie, a samo TSH jest bardzo zmienne, jak się stresujemy to rośnie, jeśli bierzesz leki jesteś pod kontrola to nic się nie dzieje. Mi zwiększył dawkę, kazał sprawdzić za tydzień i nie panikować bo to nic strasznego jeśli się leczy :) także spokojnie. Ft3 i ft4 badałaś?

Kasiunia wszystkiego dobrego! Dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania ❤❤❤
Ja do dzisiaj miałam tylko mdłości silne, a dzisiaj już podwójne wymioty zaliczone, aż mnie ze snu wyrwało... Gusia nie martw się tym TSH, ja mam 8, mimo ze przed ciaza miałam 1. Mój lekarz mówi ze takimi wahaniami nie ma się co martwić, bo jest wykryte od razu i jest wdrożone leczenie, a samo TSH jest bardzo zmienne, jak się stresujemy to rośnie, jeśli bierzesz leki jesteś pod kontrola to nic się nie dzieje. Mi zwiększył dawkę, kazał sprawdzić za tydzień i nie panikować bo to nic strasznego jeśli się leczy :) także spokojnie. Ft3 i ft4 badałaś?
Dziękuje bardzo :)

reklama
Do góry