reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzięki za przywitanie :) Ogólnie przeziębiona jestem więc leczniczy rosołek właśnie wleciał :)
apetyt na słodycze mi całkowicie zniknął jadłabym same kwaśne rzeczy a od kilku dni to najlepiej nic!
Stanik 70 F boję się co będzie za chwilę bo juz mi się wylewają....
Oooojjjja Cię zawsz wsie zastanawiałam jak to jest mieć taki biust ale chyba ciężko co

reklama
Co do piersi, u mnie tym razem ani nie bola ani nie rosna :) w jednej z ciaz mialam od 1 dnia spoznienia miesiaczki 2 rozm wieksze i bolaly tak ze nie moglam sie wogole dotknac. Tym razem zero zmian w tym rejonie :)

Ja nosze 70-75E zależy od firmy :D mi tez piersi w ciąży nie rosną, jedynie w poprzedniej musiałam zmienić stanik ze względu na obwód pod biustem... także wtedy nosiłam 80E. Mnie bez stanika bolą, a w staniku jest ok

Z tym wevjem to śmieszne jest js mie mam zadnych jeszcze objawów ale czuję tyle zapachów trochę jak pies wykrywajacy narkotyki......

reklama
Do góry