reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Zero zachciewanek, dzis cola w ruch poszla bo sie za duzo najadlam i mi nie moglo mi sie odbic.
Pytanie: czy myslalyscie juz nad nowymi biustonoszami. Moje standardowe 75D za bardzo mi sie juz odciska...
Ja najchętniej chodziła bym bez tak mne drażni , dusi na żołądek ... nie wiem jak to nazwać. Miałam jeden z przed lat za duży dobrze, że zostawiam no ale 1 to mało też cos muszę kupic

reklama
Zero zachciewanek, dzis cola w ruch poszla bo sie za duzo najadlam i mi nie moglo mi sie odbic.
Pytanie: czy myslalyscie juz nad nowymi biustonoszami. Moje standardowe 75D za bardzo mi sie juz odciska...
Muuuusowo :) ogólni mam mały biust ale teraz to jakiś kosmos. Muszę kupić sobie zwykle bez fiszbin materiałowe z koronka

Uwaga mój stary czyta fasoli w brzuchu bajki o Misiu ❤️❤️❤️

Natalia żołądek się odzywaczail od jedzenia ale musisz się pilnować żeby jeść :)

Ja miałam zachcianki ale mi przeszło. teraz nie mam ochoty na nic :(
Zajdlam Kitkata i tak się zaslodzilam że bleeeeeee
P
pewnie mi się zachcianka skonkretyzuje o 23, jak zawsze :/
Janosch tej godzinie codziennie już nieprzytomna. Nie umiem do 21 wytrzymać :D

Muuuusowo :) ogólni mam mały biust ale teraz to jakiś kosmos. Muszę kupić sobie zwykle bez fiszbin materiałowe z koronka

Uwaga mój stary czyta fasoli w brzuchu bajki o Misiu [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jak slodko!! [emoji173] moj codziennie rano i wieczorem wita i zegna sie z Kropka calujac brzuszek [emoji177]

Co do stanika to serio sie zastanawiam...

Ja kiedyś dostałam od mamy kilka, w jej oczach moje cycki były większe :D w rzeczywistości dla mnie za duże. Teraz będą git :)

Ja najchętniej chodziła bym bez tak mne drażni , dusi na żołądek ... nie wiem jak to nazwać. Miałam jeden z przed lat za duży dobrze, że zostawiam no ale 1 to mało też cos muszę kupic
Chodź 🤣🤣 ja tak bardzo często chodzę 🤭
Cześć, chciałam się przywitać ponieważ dopiero odkryłam takie forum :)
U mnie 8tc, planowany termin na 4.07 i ciągle jestem głodna!
hej witaj pokaz co jesz bo tu wszystkie głodne wiecznie 🤣🤣🤣

reklama
Mój to się chyba boi jeszcze głaskać całować i tulić...Czeka na serduszko. Jak ginekolog 😂 Pewnie boi się po cichu rozczarowania choć cały czas mówi że wierzy i sam mnie w tym utwierdza :)

Do góry