reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Zero zachciewanek, dzis cola w ruch poszla bo sie za duzo najadlam i mi nie moglo mi sie odbic.
Pytanie: czy myslalyscie juz nad nowymi biustonoszami. Moje standardowe 75D za bardzo mi sie juz odciska...
Ja najchętniej chodziła bym bez tak mne drażni , dusi na żołądek ... nie wiem jak to nazwać. Miałam jeden z przed lat za duży dobrze, że zostawiam no ale 1 to mało też cos muszę kupic

reklama
Zero zachciewanek, dzis cola w ruch poszla bo sie za duzo najadlam i mi nie moglo mi sie odbic.
Pytanie: czy myslalyscie juz nad nowymi biustonoszami. Moje standardowe 75D za bardzo mi sie juz odciska...
Muuuusowo :) ogólni mam mały biust ale teraz to jakiś kosmos. Muszę kupić sobie zwykle bez fiszbin materiałowe z koronka

Uwaga mój stary czyta fasoli w brzuchu bajki o Misiu ❤️❤️❤️

Natalia żołądek się odzywaczail od jedzenia ale musisz się pilnować żeby jeść :)

Ja miałam zachcianki ale mi przeszło. teraz nie mam ochoty na nic :(
Zajdlam Kitkata i tak się zaslodzilam że bleeeeeee
P
pewnie mi się zachcianka skonkretyzuje o 23, jak zawsze :/
Janosch tej godzinie codziennie już nieprzytomna. Nie umiem do 21 wytrzymać :D

Muuuusowo :) ogólni mam mały biust ale teraz to jakiś kosmos. Muszę kupić sobie zwykle bez fiszbin materiałowe z koronka

Uwaga mój stary czyta fasoli w brzuchu bajki o Misiu [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jak slodko!! [emoji173] moj codziennie rano i wieczorem wita i zegna sie z Kropka calujac brzuszek [emoji177]

Co do stanika to serio sie zastanawiam...

Ja kiedyś dostałam od mamy kilka, w jej oczach moje cycki były większe :D w rzeczywistości dla mnie za duże. Teraz będą git :)

Ja najchętniej chodziła bym bez tak mne drażni , dusi na żołądek ... nie wiem jak to nazwać. Miałam jeden z przed lat za duży dobrze, że zostawiam no ale 1 to mało też cos muszę kupic
Chodź 🤣🤣 ja tak bardzo często chodzę 🤭
Cześć, chciałam się przywitać ponieważ dopiero odkryłam takie forum :)
U mnie 8tc, planowany termin na 4.07 i ciągle jestem głodna!
hej witaj pokaz co jesz bo tu wszystkie głodne wiecznie 🤣🤣🤣

reklama
Mój to się chyba boi jeszcze głaskać całować i tulić...Czeka na serduszko. Jak ginekolog 😂 Pewnie boi się po cichu rozczarowania choć cały czas mówi że wierzy i sam mnie w tym utwierdza :)

Do góry