reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć Patrycja 🤗
I
Część dziewczynki 😊
20191122_152856.jpg

A ja już nie mogę leżeć... boli mnie już kręgosłup od tego leżenia i tak trochę wstaje,żeby się poruszać, dziś z nudów zrobiłam sobie paznokcie w łóżku na pół leżąco 🤣

reklama
Cześć kobitki :)
Ale daliście dzisiaj czadu ze smiechowymi nazwami :D Ja jestem z Gorzowa Wlkp. I jakoś nic do głowy mi nie przychodzi :D
Mam za to śmiech codziennie w pracy gdyż jest u mnie dużo osób ze Śląska, tak śmiesznie mówią że polowy nawet nie kumam, ale brzmi to tak super że każe im powtarzać i wyjaśniać o co chodzi. Moje ulubione to : wyciep to do hasioka- wyrzuć do śmieci i nołpaszty czyli zbuki :) nie wiem natomiast jak to się pisze :)
Pozdrawiam Wam smiechotki :)

Cześć Patrycja 🤗
I
Część dziewczynki 😊Zobacz załącznik 1048588
A ja już nie mogę leżeć... boli mnie już kręgosłup od tego leżenia i tak trochę wstaje,żeby się poruszać, dziś z nudów zrobiłam sobie paznokcie w łóżku na pół leżąco 🤣
Wow super jak na robione w łóżku, moje wyglądają zazwyczaj gorzej a robie na siedząco :) nie jestem cierpliwa i nerwuje mnie każdy nieudany szczegół. Ale zawsze na koniec powiem a ciiiulll z tym, kto mi będzie patrzył :D

Wow super jak na robione w łóżku, moje wyglądają zazwyczaj gorzej a robie na siedząco :) nie jestem cierpliwa i nerwuje mnie każdy nieudany szczegół. Ale zawsze na koniec powiem a ciiiulll z tym, kto mi będzie patrzył :D
No ja nie chodzę do kosmetyczki, od 2 lat sama sobie robię i trochę to trwało,żeby dojść do wprawy, ale jako tako wychodzi perfekcyjne nie są, ale dziękuję 😙

No ja nie chodzę do kosmetyczki, od 2 lat sama sobie robię i trochę to trwało,żeby dojść do wprawy, ale jako tako wychodzi perfekcyjne nie są, ale dziękuję 😙
Ja też przestałam chodzić bo miałam tu tylko jedną taką fajną, ale problem ze bardzo rozgadana i czasem to ponad 3 h trwało jak trzeba było piłować czy przedłużyć polamance.
Nuuuuudaaa straszna. W domu robię choć przyznam nie lubię tego robić :D

Ja też przestałam chodzić bo miałam tu tylko jedną taką fajną, ale problem ze bardzo rozgadana i czasem to ponad 3 h trwało jak trzeba było piłować czy przedłużyć polamance.
Nuuuuudaaa straszna. W domu robię choć przyznam nie lubię tego robić :D
U nas sa dobre stylistki ktore robia w godzine z przedluzeniem.
Ja lubię, ale często mi się nie chce 🤣 A,że to leżenie już mnie irytuje , to postanowiłam,że zrobię coś dla siebie, na początku co tydzień zmieniłam kolor A teraz dopóki nie mam miesięcznego odrostu to po prostu są bo mi się nie chce 🤣

U nas sa dobre stylistki ktore robia w godzine z przedluzeniem.
Ja lubię, ale często mi się nie chce 🤣 A,że to leżenie już mnie irytuje , to postanowiłam,że zrobię coś dla siebie, na początku co tydzień zmieniłam kolor A teraz dopóki nie mam miesięcznego odrostu to po prostu są bo mi się nie chce 🤣
Godzinę to super ! Próbujesz robić na stopach?

reklama
Kobitki a jak wasze zachcianki? Mi to chyba bardziej słodkie jak kwaśne :)
mialam mieć na obiad leczo, ale dopadłam bude z kurczakami z różna i takiego sobie sprawiłam :D do tego kawalek makowca z lukrem i do domu :D
🐔 już w brzuchu a na makowiec nie mam miejsca, muszę odsapnac :D

Do góry