reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500 :) wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać :)

Czy któraś z Was też planuje wykonać badanie Nifty?
Hej hej :) a na czym to badanie polega?
Super ze neta tak ładnie rośnie

reklama
Ladysnow już się z nami witalas, to samo pisałas?
Screenshot_20191113-211928.png

Dziewczyny apropo ciążowego upośledzenia mózgu słuchajcie tego... stoję dziś w kolejce w sklepie i naszło mnie żeby zagrać - kupuje lotto - nie znam się na tym Wogole wiec pytam kobity kiedy jest najbliższe losowanie :
Ona - w czwartek.
Ja- o super czyli już dzisiaj?
Ona - No jak dzisiaj jest czwartek to tak.
Ja- No tak, dzisiaj jest czwartek
Ona - racja
Nagle z kolejki jakaś przerażona kobita się odzywa:
-coooo dzisiaj jest czwartek??? Boże zapomniałam syna z basenu odebrać, a skończył zajęcia pół godziny temu!!! I zostawiła zakupy i wybiegła.
Ja poszłam do auta. I nagle w radio mówią ze jest kuzwa środa [emoji28][emoji28][emoji28]

Dziewczyny apropo ciążowego upośledzenia mózgu słuchajcie tego... stoję dziś w kolejce w sklepie i naszło mnie żeby zagrać - kupuje lotto - nie znam się na tym Wogole wiec pytam kobity kiedy jest najbliższe losowanie :
Ona - w czwartek.
Ona - racja
-coooo dzisiaj jest czwartek??? Boże zapomniałam syna z basenu odebrać, a skończył zajęcia pół godziny temu!!! I zostawiła zakupy i wybiegła.
Ja poszłam do auta. I nagle w radio mówią ze jest kuzwa środa [emoji28][emoji28][emoji28]
hahaah
To zrobiłaś babce dzień :D

Ona - w czwartek.
Ona - racja
😂😂😂😂😂😂😂😂 ja pitole jeblam na cycki

reklama
Do góry