reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Jak się czujecie ? Jak radzicie sobie z wymiotami? Ja już nie mam siły czuje się wykończona jak tylko coś zjem to lecę , lekarz kazał mi zrobić ft3 i ft4 i jutro być z wynikami. Myślicie że może być coś z tarczyca dlatego wysłał mnie na te badania ?

O proszę ! Tego jeszcze nie wyczytałam. Ze wysoki przyrost bety na dziewczynkę [emoji39]
No ciekawe :)
Laski przeczytajcie Tego doktorka. Dobrze gada, NIE WIEMY na 100% kiedy była owulacja wiec jeśli Beta rośnie, lekarz uspokaja, siedzimy i czekamy grzecznie na rozwój wydarzeń.
IMG_8399.JPG

Ja dziś pojechałam do ginekologa z takim właśnie zabarwionym papierem i cieszę się, bo teraz jestem spokojniejsza.
I co Ci powiedzial?
[/QUOTE]
Przede wszystkim uspokoił mnie, że ciąża przebiega prawidłowo i nic niepokojącego się tam nie dzieje. Być może nadżerka jest przyczyną, ale na tym etapie plamienia i różowe zabarwienia mogą się zdarzyć. Ważne, że to nie typowa żywa krew.

i co myślisz? powinnaś jechać? a bierzesz te luteiny i dupastony?
Nie biore nic. Wylacznie kwas z suplementami.
Sama nie wiem co robic. Niepokoje sie
[/QUOTE]
Ja też czytałam że różowe plamienie to nic poważnego, ale sama nie wiem co bym zrobiła. Chyba bym poczekała i jeśli nie przestanie to pojechałabym na konsultacje.

Dołączam i Ja,
28 dzień cyklu z rana zrobiony test, na którym trzeba bylo sie przyjrzeć by cos zobaczyc, najpierw pomyslalam ze negatywny, ale tak patrze patrze az dojrzalam, dzis zrobiona beta 25.
Intuicja mi cos podpowiedziała że cos jest na rzeczy i jest :)
Gratulacje! To kiedy pierwsza wizyta? Masz już umówioną?

O proszę ! Tego jeszcze nie wyczytałam. Ze wysoki przyrost bety na dziewczynkę [emoji39]
No ciekawe :)
Laski przeczytajcie Tego doktorka. Dobrze gada, NIE WIEMY na 100% kiedy była owulacja wiec jeśli Beta rośnie, lekarz uspokaja, siedzimy i czekamy grzecznie na rozwój wydarzeń. Zobacz załącznik 1045037
Dziekuje ;) dałaś mi nadzieje i wiarę ;) moja poprzednia ciąża obumarla . Właśnie w 5 tyg . Myślę ze mogla zawinić tu owulacja ;)

Ja tez bym bardzo chciała ale ja w sieciówce z 10 pracownikami. Grudzień to najlepszy dla nas miesiąc . Towaru przychodzi nam po 100-300 kartonów. Ja praktycznie praca po 10-12 h :/ dużo chodzę ja dźwigania i zero taryfy ulgowej
Jeśli nie masz szans na zmianę zakresu obowiązków (tak, jak pisałaś, papierkowa robota) to rzeczywiście może być problem. Nic na siłę, sama najlepiej wiesz na ile sobie pozwolić.

to licząc od pierwszego dnia miesiączki to u mnie jest dziś 47 dzień ciąży :)
ale mam mdłości, japierdole, dopiero co jadłam, na chwilę pomogło i znowu

reklama
Suri ja bym chciała mdłości. Miałam kilka dni i mój brzuch był normalny. Za to dziś ... ja piernicze dziewczyny ja już miałam problem z goleniem!!! Aż się Zacielam. Właśnie wyszłam z wanny załamana. Cyce mam takie ze po porodzie przy nawale takie wielkie nie były. :( masakra. W poniedziałek mam wizytę i jak wszustko będzie Ok to na gwałt do jakiegoś dietetyka pędzę.

Do góry