reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Montek, uważam że Zabajona odpisała Ci rozsądnie, na bazie swojego doświadczenia. Niemniej jednak, jak napisałam wyżej jesteśmy tylko wpisami na forum i nie ponosimy odpowiedzialności za twoje działania.

Montek, uważam że Zabajona odpisała Ci rozsądnie, na bazie swojego doświadczenia. Niemniej jednak, jak napisałam wyżej jesteśmy tylko wpisami na forum i nie ponosimy odpowiedzialności za twoje działania.
Oczywiscie. Zawsze ostateczna decyzja nalezy do nas samych. Trzeba sie kierowac wlasnymi odczuciami. Podejrzewam ze kilka ciaz wstecz sama bym moze nie jechala do szpitala ale szukala wizyty u ginekologa na cito. Teraz mam troche inne podejcie ale tego nauczylo mnie zycie i doswiadczenia.

Pewnie, ze warto udac sie do ginekologa czy na ip jak nas cos bardzo zaniepokoi. W ciazy warto dmuchac na zimne, wiadomo trzeba tez zachowac zdrowy rozsadek, ale jesli bardzo sie martwimy to dla swietego spokoju lepiej to skonsultowac z lekarzem.
Jesli to tylko jednorazowo lekko rozowy sluz bez zadnych boli itp. to ja bym po prostu poczekala i jesli sie powtorzy to wtedy dopiero lekarz ale ostateczna decyzja nalezy do Ciebie @montek.87

reklama
Do góry