montek.87
Fanka BB :)
i co myślisz? powinnaś jechać? a bierzesz te luteiny i dupastony?[/QUOTE]Nie biore nic. Wylacznie kwas z suplementami.Na papierze
Sama nie wiem co robic. Niepokoje sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co myślisz? powinnaś jechać? a bierzesz te luteiny i dupastony?[/QUOTE]Nie biore nic. Wylacznie kwas z suplementami.Na papierze
Dołączam i Ja,
28 dzień cyklu z rana zrobiony test, na którym trzeba bylo sie przyjrzeć by cos zobaczyc, najpierw pomyslalam ze negatywny, ale tak patrze patrze az dojrzalam, dzis zrobiona beta 25.
Intuicja mi cos podpowiedziała że cos jest na rzeczy i jest
Oczywiscie. Zawsze ostateczna decyzja nalezy do nas samych. Trzeba sie kierowac wlasnymi odczuciami. Podejrzewam ze kilka ciaz wstecz sama bym moze nie jechala do szpitala ale szukala wizyty u ginekologa na cito. Teraz mam troche inne podejcie ale tego nauczylo mnie zycie i doswiadczenia.Montek, uważam że Zabajona odpisała Ci rozsądnie, na bazie swojego doświadczenia. Niemniej jednak, jak napisałam wyżej jesteśmy tylko wpisami na forum i nie ponosimy odpowiedzialności za twoje działania.
i co myślisz? powinnaś jechać? a bierzesz te luteiny i dupastony?Na papierze
Ja dziś pojechałam do ginekologa z takim właśnie zabarwionym papierem i cieszę się, bo teraz jestem spokojniejsza.[/QUOTE]I co Ci powiedzial?i co myślisz? powinnaś jechać? a bierzesz te luteiny i dupastony?
Cześć,
to kiedy idziesz na powtórne badania żeby coś potwierdzić? Co Ci doradzil ginekolog skoro jest zaniepokojony?