Paulina.zen
Fanka BB :)
Która to się stresowała paleniem? Nie pamietam dokładnie z Nicku a chciałam zapytać jak aci idzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz. Nie wiem czy moja lekarka ma takie gadżety na wyposażeniu. Do niej ludzie normalnie wchodzą parą i facet siedzi tyłem podczas badania więc ona jest przyzwyczajona do mniej krępujących się pacjentekKazumi ja pamietam, że miałam usg dopochwowe na tej leżance i gin przykrył mnie takim jednorazowym przescieradelkiem i zawołał męża na chwile - kilka uderzeń serduszka i do widzenia wiec było to w sumie komfortowe.
Witam Nowa Mamusie nie stresuj się mówię Ci to ja - ta co się stresuje co chwile
Jak Wam wieczór mija? Ja usypiam młoda bo coś ta ospa nie odpuszcza po południu troszkę kimnelam . Zaraz zrobię sobie melisę.
Jak wasze dolegliwości? Brzuchy bolą? Mdłości są? Cycki buzują? Podwozie mokre? Jak o czymś zapomniałam to dopiszcie
Mnie od niczego nie odrzuca ale rowniez mam bole podbrzusza i czasami plecow...Nudności jako takich nie, ale jak dzisiaj poczułam zapach kebaba to musiałam wyjść [emoji28] no i odrzuciło mnie od kawy, poprostu przestała mi smakować a piłam po 4-5 dziennie nawet, no i raz na jakiś czas czuje pobolewanie w brzuchu i plecach jak na okres ale ginekolog mówił ze mam się tym nie martwić bo macica zaczyna się rozciągać, nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie do następnej wizyty [emoji85]
Dzięki kolejna wizyta 25 oby wszystko dalej tak dobrze szło@Natalia198777 - gratuluje udanej wizyty. Super zdjęcie!
@Wiki99r witaj, gratulacje!
Nie dałam rady nadrobić dziś całego wątku. Mam nadzieję, że pozostałe wizyty też były udane. Ja do swojej mam jeszcze 2 tygodnie. Na wizytę planuje jechać sama. Mąż się mnie pytał czy mi towarzyszyć, ale wolę Go mieć dopiero przy USG robionych przez brzuch
A jaki serial oglądasz ?Ja pod kocysiem, zaraz będę swój serial oglądać... Mdłości i wymioty mi się nasiliły, zapachy, które uwielbiałam powodują zwracanie. Podbrzusze, cycki - bez zmian - obolałe. Podwozie mokre od jakiegoś tygodnia non stop, jakbym miała problem z nietrzymaniem moczu - ale wstyd mi było zapytać czy tylko ja tak mam
Wieczor spedzam juz w lozku ogladajac serial na Netflixie.Witam Nowa Mamusie nie stresuj się mówię Ci to ja - ta co się stresuje co chwile
Jak Wam wieczór mija? Ja usypiam młoda bo coś ta ospa nie odpuszcza [emoji19] po południu troszkę kimnelam . Zaraz zrobię sobie melisę.
Jak wasze dolegliwości? Brzuchy bolą? Mdłości są? Cycki buzują? Podwozie mokre? Jak o czymś zapomniałam to dopiszcie [emoji23]
Wieczor spedzam juz w lozku ogladajac serial na Netflixie.
Odczuwam podbrzusze i cycki (czuje jak sa coraz ciezsze). Mam rowniez wiecej mlecznego sluzu...
A jaki serial oglądasz ?
Ja to mam od dzisiaj wiec luzik. W drugiej ciąży , jakieś dwa tygodnie przed porodem po prostu nie trzymałam moczu i myślałam ze to wody i uwierzcie poleciałam z tym do szpitala a tam mi powiedzieli ze się po prostu zsikalam wiec w dniu porodu jak odeszły mi wody to szukałam pasków żeby sprawdzić PH żeby siary znowu nie było i z tak cieknącym wodami chodziłam 6 h