reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Nie znam się, ale ja bym tam się wymiarami nie stresowała. Każdy rośnie inaczej :) Może owulacja była później ? Musisz myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki :)
Dziękuje, za 2 tygodnie mam przyjść na kolejną wizytę, mam nadzieje ze już będzie zarodek a nie tylko pęcherzyk, lekarz mówił ze powinien być 5tydz ale ze właśnie z tego usg wynika ze to jakas końcówka 4tyg, może dlatego taki malutki, to moja pierwsza ciąża dlatego tak się martwię pewnie 😊

@Natalia198777 - gratuluje udanej wizyty. Super zdjęcie!

@Wiki99r witaj, gratulacje!

Nie dałam rady nadrobić dziś całego wątku. Mam nadzieję, że pozostałe wizyty też były udane. Ja do swojej mam jeszcze 2 tygodnie. Na wizytę planuje jechać sama. Mąż się mnie pytał czy mi towarzyszyć, ale wolę Go mieć dopiero przy USG robionych przez brzuch :p

Dziękuje, za 2 tygodnie mam przyjść na kolejną wizytę, mam nadzieje ze już będzie zarodek a nie tylko pęcherzyk, lekarz mówił ze powinien być 5tydz ale ze właśnie z tego usg wynika ze to jakas końcówka 4tyg, może dlatego taki malutki, to moja pierwsza ciąża dlatego tak się martwię pewnie [emoji4]
Ja rowniez martwie sie swoja ciaza. W pierwszej nie bylo serduszka, to kolejna szansa. Ja do lekarza mam za tydzien. Masz jakies doleglowosci? Np nudnosci?

Ja rowniez martwie sie swoja ciaza. W pierwszej nie bylo serduszka, to kolejna szansa. Ja do lekarza mam za tydzien. Masz jakies doleglowosci? Np nudnosci?
Nudności jako takich nie, ale jak dzisiaj poczułam zapach kebaba to musiałam wyjść 😅 no i odrzuciło mnie od kawy, poprostu przestała mi smakować a piłam po 4-5 dziennie nawet, no i raz na jakiś czas czuje pobolewanie w brzuchu i plecach jak na okres ale ginekolog mówił ze mam się tym nie martwić bo macica zaczyna się rozciągać, nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie do następnej wizyty 🙈

Natalia super gratuluje :)

Wiki wiem, że się stresujesz ale o wymiarach pęcherzyka to raczej lekarz powinien powiedzieć czy Ok bo my się nie znamy. Na pewno nie masz powodów do zmartwień.

Kazumi ja pamietam, że miałam usg dopochwowe na tej leżance i gin przykrył mnie takim jednorazowym przescieradelkiem i zawołał męża na chwile - kilka uderzeń serduszka i do widzenia :) wiec było to w sumie komfortowe.

reklama
Witam Nowa Mamusie :) nie stresuj się :) mówię Ci to ja - ta co się stresuje co chwile :D

Jak Wam wieczór mija? Ja usypiam młoda bo coś ta ospa nie odpuszcza 😒 po południu troszkę kimnelam . Zaraz zrobię sobie melisę.

Jak wasze dolegliwości? Brzuchy bolą? Mdłości są? Cycki buzują? Podwozie mokre? Jak o czymś zapomniałam to dopiszcie :D 😂

Do góry