Nie sama wartość jest ważna a przyrost ja pierwszy milam chyba 30 wiec tez się stresowałam. Daj jej spokojnie urosnąć zrob betę albo za pare dni sikany. Ja nawet przy tych 100 nie milam ciemnego testu. W moczu jest dużo słabsze stężenie
reklama
Moje testy sikane też były blade przed terminem miesiączki.... Nie którym w ogóle nie wychodzą pozytywne jak jest się przed terminem.. Więc spokojnie zrób w czasie spodziewanej miesiączki lub nawet po betę też miałam niska na początku ale przyrosty były prawidłowe.
Martitta88
Fanka BB :)
No ale ja już jestem po terminie miesiączki, właśnie o to chodzi.Moje testy sikane też były blade przed terminem miesiączki.... Nie którym w ogóle nie wychodzą pozytywne jak jest się przed terminem.. Więc spokojnie zrób w czasie spodziewanej miesiączki lub nawet po betę też miałam niska na początku ale przyrosty były prawidłowe.
Zapisałam się na badanie krwi na środę i piątek, zobaczymy co mi tam powychodzi...
Martitta88
Jeszcze w środę zrobię test domowy na wszelki wypadek. Jakby wyszedł ciemniejszy to może jednak sobie odpuszczę to badanie krwi, zobaczymy, bo musiałabym być w laboratorium o 7:42, a Mikel ze mną
A tłumaczycie już dzieciom, że będzie rodzeństwo? Rozumieją trochę sytuację? Pokażcie w ogóle brzuszki, jestem ciekawa jak są duże Ty @niunia2324 pewnie jeszcze nie masz, ale @Aleks90 i @Onka4419 pewnie tak
A tłumaczycie już dzieciom, że będzie rodzeństwo? Rozumieją trochę sytuację? Pokażcie w ogóle brzuszki, jestem ciekawa jak są duże Ty @niunia2324 pewnie jeszcze nie masz, ale @Aleks90 i @Onka4419 pewnie tak
Tłumaczę małemu, przytula się do brzucha pokazuje palcem i mówi że tam dzidzi itd... Ale na ile rozumie to nie wiem narazie chyba to abstrakcja dla niego nie wiem co to robić czy przenosić go do swojego pokoju czy dwa maluchy z nami w sypialni... Nie wiem co będzie dobre...Nie chcę by małe budziło Wojtka bo śpi ładnie cała noc... Ale przychodzi do nas do łóżka koło 4 a jeżeli coś z tym robić to trzeba już by się przyzwyczaił a nie ze będzie się czuł odstawiony jak będzie maluch
Ja brzuch to mam już jak do porodu.. Napewno większy niż w poprzedniej Ciąży o tym czasie...
Ja brzuch to mam już jak do porodu.. Napewno większy niż w poprzedniej Ciąży o tym czasie...
O to ja dokładnie mam to samo z brzuchem nie wiele mniejszy niż jak do porodu szlamTłumaczę małemu, przytula się do brzucha pokazuje palcem i mówi że tam dzidzi itd... Ale na ile rozumie to nie wiem narazie chyba to abstrakcja dla niego nie wiem co to robić czy przenosić go do swojego pokoju czy dwa maluchy z nami w sypialni... Nie wiem co będzie dobre...Nie chcę by małe budziło Wojtka bo śpi ładnie cała noc... Ale przychodzi do nas do łóżka koło 4 a jeżeli coś z tym robić to trzeba już by się przyzwyczaił a nie ze będzie się czuł odstawiony jak będzie maluch
Martitta88
Może spróbujcie go odzwyczaić a jak się nie uda to trudno... Spróbować moim zdaniem warto. Ja chyba bym przeniosła Mikela do jego pokoju potem bo on się bardzo łatwo wybudza, ale póki co nie robię jeszcze wielkich planów bo ciąża niepewnaTłumaczę małemu, przytula się do brzucha pokazuje palcem i mówi że tam dzidzi itd... Ale na ile rozumie to nie wiem narazie chyba to abstrakcja dla niego nie wiem co to robić czy przenosić go do swojego pokoju czy dwa maluchy z nami w sypialni... Nie wiem co będzie dobre...Nie chcę by małe budziło Wojtka bo śpi ładnie cała noc... Ale przychodzi do nas do łóżka koło 4 a jeżeli coś z tym robić to trzeba już by się przyzwyczaił a nie ze będzie się czuł odstawiony jak będzie maluch
reklama