reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Ja też dosyć dobrze. Jestem bardziej zmęczona i czasem mam mdłości ale nie ma tragedii. Tej nocy spałam od 20:30 do 7
niunia2324
Fanka BB :)
A jak Mikel? Lepiej sypia?Ja też dosyć dobrze. Jestem bardziej zmęczona i czasem mam mdłości ale nie ma tragedii. Tej nocy spałam od 20:30 do 7
Mi się udało odstawić Kostka całkowicie jestem taka szczęśliwa z tego tytułu
Mi mdłości nie daj żyć, jadę w środę na badania z krwi, na bank nie pojadę na czczo nie ma takiej opcji po prostu.
Nie chciałam mówić, chciałam żebyś ty to ogłosiła macie imię ?U nas bejbi pokazało kino na ostatniej wizycie, ma być Dziewczynka
No mamy faworyt od zawsze Julia... Ale coraz bardziej też się rozglądam za innymi propozycjami może coś wpadnie w okoNie chciałam mówić, chciałam żebyś ty to ogłosiła macie imię ?
Moja dalej bezimiennaNo mamy faworyt od zawsze Julia... Ale coraz bardziej też się rozglądam za innymi propozycjami może coś wpadnie w oko
A cos bierzecie pod uwagę? Może ja się zasugerujeMoja dalej bezimienna
reklama
Mamy Zosię, myślimy o Zuzi ale jakoś nie siedzi mi tak jak ZosiaA cos bierzecie pod uwagę? Może ja się zasugeruje
Pola,Emilka,Nela,Lena
Fajnie byłoby Zosia i Tosia ale koleżanka ma akurat córki o takich imionach to jakbyśmy zgapiali trochę
Zosia była jedynym imieniem jakie padło i idealnie pasuje do niej