Martitta88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Jakie extra foty!O matko współczuje ci strasznie @niunia2324 moze weź l4 i wtedy siedź z małym w domu ?
@Martitta88 u mnie wszystko ok po wizycie mała 24+4 z waga 720g. Oczywiście znowu cukrzyca ciążowa ale jeszcze bez insuliny, za tydzień mam kolejna wizytę u diabetologa to zobaczymy co wymyśli. Ciagle mam jakieś bakterie w moczu, już nawet lekarz się dziwi i tylko się zmienia albo pojedyncze, liczne albo dość liczne Za tydzień mam powtórzyć i jak coś będzie to znowu na posiew (ostatnim razem był czysty)
Mała wydaje mi się bardzo podobna do Zosi.
(Po prawej Zosia 28+0, po lewej mała 24+4)
A co u ciebie ?
To szybko. Ja robiłam krzywa w 20+0. Mimo ze wcześniej miałam podwyższone z krwiJakie extra foty!
Zdjęcia niemal identyczne! Rewelacja
Ja za chwile pewnie też się dowiem, ze ponownie mam cukrzycę, wybieram się na badania w przyszłym tygodniu. Dzisiaj równy 8t.
O kurcze nawet nie widziałam ze z paluszka biorą maluchowi. Ja małej nie robiłam jeszcze nigdy krwi, tylko mocz kilka razyHejka, u mnie Oki, przeszłam covida już mam to dziadostwo za sobą tylko kaszel się tak szybko nie chce odczepić... Dziś byłam zrobić młodemu badanie krwi.. Pielęgniarka jakąś nieogarnięta była trzy razy paluszki mu kuła był grzeczny do czasu bo ileż można... No ale trudno, jutro mam wizytę wreszcie... Stresuje się okropnie bo nie wiem co z tą moją szyjka.... Oby było Wszystko dobrze
Pierwszy raz robiłam mujak miał lekko ponad pół roku to za dużo z tego nie wiedział.. Teraz już kumaty to inaczej lepiej z palca niż z żyły... Nie wyobrażam sobie by z żyły takiemu maluchowi brały. Odrazu by wydarł wszystko chyba doktorka jakąś bardzo chętna do tych skierowań nie jest bo nie ma żadnych wskazań robię tylko profilaktycznie.. Ale raz na rok to nic złego... Potem mówi że aa wczesniak itd to możemy skontrolować... No łaskawcaO kurcze nawet nie widziałam ze z paluszka biorą maluchowi. Ja małej nie robiłam jeszcze nigdy krwi, tylko mocz kilka razy
A prywatnie nie możesz? Ja jak mam się prosić to robię prywatnie i mam ich w nosie. Szczerze to bardziej myślałam ze biorą z pięty jak już niż z paluszkaPierwszy raz robiłam mujak miał lekko ponad pół roku to za dużo z tego nie wiedział.. Teraz już kumaty to inaczej lepiej z palca niż z żyły... Nie wyobrażam sobie by z żyły takiemu maluchowi brały. Odrazu by wydarł wszystko chyba doktorka jakąś bardzo chętna do tych skierowań nie jest bo nie ma żadnych wskazań robię tylko profilaktycznie.. Ale raz na rok to nic złego... Potem mówi że aa wczesniak itd to możemy skontrolować... No łaskawca
Mogę prywatnie sobie w ciąży wszystko prywatnie robię ale ze jestem czasem wredna to wymagam raz na rok coś na NFZ od tego są, za to im płacą, itd itp. Pacjenci są bezczelniA prywatnie nie możesz? Ja jak mam się prosić to robię prywatnie i mam ich w nosie. Szczerze to bardziej myślałam ze biorą z pięty jak już niż z paluszka