reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja mam też dostać okres w Wigilię, tak jak miała dostać niunia. 24.12 rano zrobię test na wszelki wypadek, ale raczej marna szansa, że jestem w ciąży, bo owulację miałam 6 dni po ostatnim zbliżeniu z Mężem (od tamtej pory jesteśmy rozdzieleni 😁)
Poza tym nie wiem czy nie mam za krótkiej fazy lutealnej skoro owulację dostałam dopiero w 20. dniu cyklu...

reklama
Ja mam też dostać okres w Wigilię, tak jak miała dostać niunia. 24.12 rano zrobię test na wszelki wypadek, ale raczej marna szansa, że jestem w ciąży, bo owulację miałam 6 dni po ostatnim zbliżeniu z Mężem (od tamtej pory jesteśmy rozdzieleni 😁)
Poza tym nie wiem czy nie mam za krótkiej fazy lutealnej skoro owulację dostałam dopiero w 20. dniu cyklu...
Ja jakoś tak zaszłam w pierwsza ciąże 😀

Byłoby super ale nie chce robić sobie wielkiej nadziei :D chociaż się śmialysmy z niunia, że dopiero byłoby śmiesznie gdybyśmy jeszcze zaszły w ciążę w tym samym czasie :D

Ja Te coraz bardziej się cykam jak to będzie z dwoma maluchami...
Ja się czuję jak nie w ciąży.. Dużoo lepiej niż w poprzedniej hehe ale czuję że jeszcze z miesiąc(patrząc na tempo skracania szyjki) i zalegne w łóżku... A to problem u mnie bo będę musiała ściągnąć do siebie mamę na dłuższy czas... Będzie musiała zastępstwo w pracy szukać itd.. Niby wykazuje sama chęci do tego ale jednak mam wyzuty sumienia.. Aaa i nadal nie wiem jaka płeć bejbika a już jestem okropnie ciekawa... No cóż może na następnej wizycie będzie współpracować, 😊 połówkowe Te jeszcze przed nami

reklama
Hmm z piątka to bym chyba musiała serio mieszkać z mamą na stałe by był ktoś na codzień do pomocy jak mąż w pracy... Mieszkam na wsi, nie mamy gospodarstwa ale duże grzadki ze swoimi warzywami, ogród, sad, kwiatki kocham... Wszystko trochę podupadło bo z małym to ciężko czasem się w nos podrapać, mąż pomaga ale Tez długo pracuje i późno wraca, aż mi czasem go szkoda ale trudno coś za coś... A teraz z dwójką to nie wiem jak to będzie

Do góry