reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
dzielę się uroczym wierszykiem związanym z dniem urodzenia dziecka:
Poniedziałkowe dziecię urodą jaśnieje,
Wtorkowe czar rozsiewa i dużo się śmieje,
Środowemu dziecku los pecha przyniesie,
Czwartkowe zaś dziecko długo w górę pnie się,
Piątkowe kochające wrażliwe i czułe,
Sobotnie zaś ciężko na życie pracuje,
Za to dziecko w Niedziele urodzone do szczęścia i miłości zostało stworzone
Czy mogę zapytać, kto jest autorem przekładu albo z jakiej to książeczki?

@Aleks90 daj znać jak tam po wizycie :)

@niunia2324 co tam u Was??

Nas dopadła paskudna rewolucja żołądkowa, i Młodego i mnie. I trwa to już u niego prawie tydzień, u mnie kilka dni krócej :( i to w dodatku idzie w parze z wychodzącymi zębami więc noce nieprzespane i sił kompletnie brak na nic. Trzymajcie kciuki żebyśmy jak najszybciej wrócili do formy.

Nas dopadła paskudna rewolucja żołądkowa, i Młodego i mnie. I trwa to już u niego prawie tydzień, u mnie kilka dni krócej :( i to w dodatku idzie w parze z wychodzącymi zębami więc noce nieprzespane i sił kompletnie brak na nic. Trzymajcie kciuki żebyśmy jak najszybciej wrócili do formy.

Hej Martitta88
U nas rewolucja, mama wróciła dopracy😊 Kostek aktualnie jest przeziębiony i siedzi z tatą w domu.
Już pięknie chodzi, je za czterech, nadal karmie na noc i w nocy, także jest wesoło, o dziwo nie chodzę jak zombie, wręcz czuje się lepiej odkąd zaczęłam pracować 🤔😅
Współczuję rewolucji żołądkowych, przechodziliśmy to w październiku Kostka trzymało tydzień! Okropnie sie zamartwiałam. Życzę dużo siły i zdrowia 😘

Hej. U nas wszystko dobrze. Nie mam zdjęcia ale 10,85 cm i dziewczynka 😊

Super, dziewczyny!

Cieszę się @niunia2324 że powrót do pracy wyszedł Ci na dobre :) a Kostek zadowolony ze żłobka już całkiem?

@Aleks90 gratulacje!!!

Nam już chyba w końcu przeszło to zatrucie no i co prawda nie jestem w ciąży, ale dostałam okres!! 🥳🥳🥳 A więc już się więcej nie będę męczyć póki co z odstawianiem Młodego.

Super, dziewczyny!

Cieszę się @niunia2324 że powrót do pracy wyszedł Ci na dobre :) a Kostek zadowolony ze żłobka już całkiem?

@Aleks90 gratulacje!!!

Nam już chyba w końcu przeszło to zatrucie no i co prawda nie jestem w ciąży, ale dostałam okres!! 🥳🥳🥳 A więc już się więcej nie będę męczyć póki co z odstawianiem Młodego.
Super ze dostałaś to teraz może owulacja wróci i tez będziesz ciężarówką 😊

Super ze dostałaś to teraz może owulacja wróci i tez będziesz ciężarówką 😊
No właśnie myślę że wróciła już wtedy jak mi wyszedł test Clearblue pozytywny. Ale w tamtym cyklu się nie udało zaciążyć. Ale już nie mam aż takiego ciśnienia, ważne że płodność wróciła (chyba), a na ciążę mogę trochę zaczekać :) nawet lepiej że jeszcze nie jestem, bo wybieram się do Polski na święta, a nie bardzo chciałabym latać samolotem w pierwszym trymestrze, tak przezorność...

reklama
Do góry