Maria_0701
Fanka BB :)
Za tydzień 6 miesięcyIle ma mały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za tydzień 6 miesięcyIle ma mały?
Dziewczyny, szczepicie na meningokoki b?
O takhej dziewczyny. Chciałam się zapytać czy macie jakieś nosidełka ? Zastanawiam się nad zakupem czegos kiedy ręce już nie dają rady nosić. A nie wiem na co się zdecydować :/
Tak, mamy LennyLamb Upgrade (chustę też miałam LL) z naszym delikatnym high need baby super się sprawdzahej dziewczyny. Chciałam się zapytać czy macie jakieś nosidełka ? Zastanawiam się nad zakupem czegos kiedy ręce już nie dają rady nosić. A nie wiem na co się zdecydować :/
O tak
Wybraliśmy (w sklepie, w którym nam doradzono i mogliśmy poprzymierzać wszystkie dostępne) nosidełko marki kavka. Jesteśmy bardzo zadowoleni
Tak , Kostek miał w nim najlepszą pozycję, to po 1, po drugie paski -te wykonane z najlepszych materiałów i do tego regulowane w najprostszy sposób, po 3 regulacja-nosidelko rośnie wraz z maluchem i na końcu olbrzymi wybór kolorystycznydzieki dziewczyny za odpowiedz !
niunia a kierowałas się czymś konkretnym przy wyborze, mogąc poprzymierzac ?